Google Pixel kamera sorunları yaşıyor

Önceki nesil Google Pixel telefonların bazı sahipleri, kamera ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyor. Android Polisi, Pixel tarafından kullanılan kamera uygulaması için tek yıldızlı Play Store incelemelerinde yakın zamanda bir artış olduğunu fark etti. Hayal kırıklığına uğramış sahipler, kameranın genellikle açıldığında çöktüğünü veya artık çalışmadığını söyledi. Google’ın Pixel destek forumundaki bir ileti dizisinde benzer şikayetler yer alıyor. Pixel 2 XL, sorunu yaşadığı için en çok alıntı yapılmış gibi görünüyor, ancak bazı posterler 3 veya 4A kadar yeni cihazlarla sorun yaşadıklarını söylüyor.

Spotify, yeni abonelik sistemi Hifi duyuruldu

GOOGLE PİXEL TELEFONLARINDAKİ KAMERA SORUNU BİRÇOK TELEFONDA GÖRÜLMEYE BAŞLADI

Tamamen yeni bir sorun değil. Android Police, özellikle geçen yıl Pixel 2 telefonlarını rahatsız eden kamera sorunlarını izliyor ve şu anda daha fazla cihazın etkilendiğini belirtiyor. Sahipler, Google’ın önerdiği düzeltmelerin sorunu çözmediğini ve üçüncü taraf kamera uygulamalarını kullanırken aynı sorunu yaşadıklarını söylüyor. Pixel 2 serisi yakın zamanda son güvenlik güncellemesini aldı, ancak bunun sonucunda kameranın çalışmayı durdurması için mantıklı bir neden yok.

Özellikle birçok kişinin yüksek kaliteli kamerası nedeniyle bir Pixel telefon seçtiği düşünüldüğünde bu talihsiz bir hata. Pixel görüntü kalitesi son zamanlarda diğer amiral gemisi rekabetinin gerisinde kalsa da, 4A ve 4A 5G gibi bütçe cihazları kendi sınıfındaki en iyi kameraları sunuyor. Ancak en iyi kamera, ihtiyaç duyduğunuzda çalışmaya devam eden kameradır, bu nedenle Google’ın bu kullanıcı endişelerini ele aldığını görmeyi umuyoruz. Google’a ulaşarak sorunun onaylanmasını istedik ve bir düzeltme yolda olup olmadığını ve aldığımız tüm bilgilerle bu makaleyi güncelleyeceğiz.

Exit mobile version