Google, Pixel 4A telefonunda bebek mavisi rengini satışa çıkardı

görme engelliler için

Yalnızca siyah renkte olduğu için şaşırtıcı derecede mükemmel olan 349 dolar değerindeki Google Pixel 4A akıllı telefonundan vazgeçtiyseniz, bunun artık doğru olmadığını bilmelisiniz. Eylül ayında, Google’ın başlangıçta bir bebek mavisi rengi de sunmayı amaçladığını öğrenmiştik. Artık resmi olarak Google’ın web sitesinden aynı 349 dolar fiyatına (turuncu güç düğmesi ve hepsi) satın alabilirsiniz.

Google Pixel 5 kamera uygulaması eski Pixel telefonlara geliyor

LANSMANDA BEBEK MAVİSİ YOKTU

Görünüşe göre, Google’ın ürün sayfasında yalnızca “sarf malzemeleri bitene kadar” satışa sunulacağını söylemesinden bu yana sınırlı sayıda üretilmiş bir ürün. Belki de bu yüzden renk lansmanda yoktu.

Her iki durumda da, eğer isterseniz, şimdi muhtemelen tam zamanıdır. Ne yazık ki bunda Google Fi indirimi yok. Ancak yeni bir telefon almak için pazardaysanız, 349 dolar bu kadar iyi bir telefon için ödenmesi gereken fazla bir miktar olarak görünmüyor.

Ve siz sormadan önce biz cevap verelim.: Hayır, daha pahalı olan Pixel 4A 5G’nin bebek mavisi seçeneği yok. Yine de Verizon’dan beyaz olarak alabilirsiniz.

GOOGLE PIXEL 4A DXOMARK İNCELEMESİNDE BAŞARILI

Google’ın Pixel 4a şu anda arama devinin en uygun fiyatlı akıllı telefon seçeneğidir. Pikseller kamera yetenekleri ile tanınır. 4a’nın tek arkaya bakan 12,2 MP atıcısı, DxOMark’ta test edildi.

Buradaki donanım geçen yılki Pixel 4 ve 4 XL ile aynı, yani 1,4 µm piksel ve f / 1,7 diyafram açıklığına sahip 1 / 2,55 inç sensör. Google’ın mükemmel görüntü işleme algoritmalarıyla birleştirilmiş OIS ve çift piksel PDAF var.

Kağıda uygun olsa da, bu özellikler Pixel 4a’yı sıralamanın en altına doğru konumlandıran toplam 111 puan toplamayı başardı. Sonuç, Kasım 2018’de çıkan Huawei’nin Mate 20 X puanıyla eşleşiyor.

Tek bir lensin yapabileceği çok şey var. Ultra geniş ve telefoto modüllerinin olmaması genel puanı büyük ölçüde etkiledi. Fotoğraf testinde yeterli 122 puandan fazla olmasına rağmen 4a, yakınlaştırma kategorisindeki 34 puanıyla ciddi şekilde düşürüldü. Video performansı 98 noktada iyi oldu.

DxOMark, 4a’nın temel güçlü yönleri olarak renk doğruluğunu, otomatik odaklama performansını ve gürültü azaltmayı listeler. Sınırlı dinamik aralık ve ayrıntı koruması, alt alan derinliği ile bir araya geldiğinde, buradaki en büyük dezavantajlardır. Düşük ışıklı çekimler sadece iyiydi ve video kalitesi, kare kaymaları ve ortalama pozlama ve doku üretimi tarafından engelleniyor.

Exit mobile version