God of War: Ragnarok oynanış videosu Sony etkinliğinde gelebilir

XboxEra.com’dan Nick Baker’ın bir söylentisine göre Sony, God Of War: Ragnarok için ilk oynanış görüntülerini bir sonraki State of Play’de gösterebilir. Sony’nin yakında E3 eşdeğeri PlayStation State of Play sunumuna ev sahipliği yapacağına dair söylentiler dönüyor. Sony’nin kendisi böyle bir etkinliği resmi olarak açıklamadı. Bu nedenle hayranlar beklentilerini kontrol altında tutmalı. Ancak söylentiler ve “sızıntılar” yayılmaya devam ediyor. PlayStation State of Play etkinliğinin, God of War: Ragnarok oyununun ilk oynanış görüntülerini içerdiği iddia edildi. God of War devamı, God of War: Ragnarok başlığı altında yayınlanacağı söyleniyor.


İlginizi Çekebilir: Sony Play Station 5 için God of War Ragnarok’u duyurdu


SONY ETKİNLİĞİNDE GOD OF WAR: RAGNAROK İLK OYNANIŞ VİDEOSU İDDİASI

Bu bilgi, Xbox haberlerini doğru bir şekilde sızdırmasıyla tanınan Shpeshal_Nick’ten geldi. Bununla birlikte, Shpeshal_Nick son zamanlarda PlayStation haberlerini sızdırıyor. Görünüşe göre o zamandan beri diğer kişiler tarafından desteklenen Ghost of Ikishima adlı bağımsız bir Ghost of Tsushima genişlemesinin varlığını ortaya koyuyor. Shpeshal_Nick’in son iddiası, Sony etkinliğinin yeni God of War’ın ilk oynanışın videosunu sunacağıdır. Bu konuyla ilgili daha fazla ayrıntı mevcut değil.

STATE OF PLAY’iN TARİHİ DE SIZDI

Sony’nin söylentili State of Play sunumunu gerçekten açıklamadığını tekrarlamak gerekir. Bu nedenle hayranlar tüm bu bilgileri bir tuz tanesi ile almalı. Bununla birlikte, sızıntılar ve söylentiler, State of Play’in 8 Temmuz Perşembe günü gerçekleşeceğini belirtiyor. Ayrıca sadece God of War: Ragnarok ve Ghost of Ikishima oyunundan daha fazlasını içereceğini öne sürdü.

FARKLI OYUNLAR DA GELİYOR

Bu iki oyunun yanı sıra, sözde Sony etkinliği için söylenen bir diğer oyun da Death Stranding: Director’s Cut. Death Stranding: Director’s Cut, Summer Game Fest’te duyuruldu. Hemen ardından Geoff Keighley, hayranların önümüzdeki haftalarda daha fazlasını öğreneceği sözünü verdi. 8 Temmuz kesinlikle bu zaman dilimine uyuyor. Bu nedenle bazı hayranlar noktaları birleştirdi. Death Stranding: Director’s Cut’ın State of Play’de sergilenen oyunlardan biri olacağına inanıyorlar.

SONY’NİN BÜYÜK BİR SÜRPRİZİ VAR

Ayrıca PlayStation State of Play’in henüz bozulmamış bir tür “büyük sürpriz” olacağı ortaya çıktı. Büyük sürpriz açıkça God of War: Ragnarok oynanışı veya Ghost of Ikishima değil Bunun ne olabileceğine dair bir tahmin var ortaya çıktı. Halihazırda, hayranların gerçekten bilmeden önce gerçek Play of State’in gerçekleşmesini beklemesi gerekecek.

HENÜZ RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Yine, hayranlar şimdilik tüm bu bilgileri bir miktar tuzla almalı. Shpeshal_Nick geçmişte güven kazanan bir sızdırıcı olduğunu kanıtladı. Ancak yine de bu bilgilerin güncelliğini yitirmiş veya yanlış olması her zaman mümkündür. Kanıtlar, PlayStation State of Play’in yakında gerçekleşeceğine işaret ediyor. Bu yüzden hayranların çok geçmeden daha fazlasını öğreneceğini umuyoruz.

God of War: Ragnarok, PS4 ve PS5 için geliştiriliyor.

Exit mobile version