Gibi 4. Sezon Ne Zaman? Belli Oldu!

Gibi 4. sezon ne zaman yayımlanacak sorusunun yanıtı belli oldu. Acun Ilıcalı'nın paylaştığı hikayede yayın tarihi de yer aldı.

Gibi 4. Sezon Ne Zaman? Belli Oldu!

Gibi 4. sezon ne zaman çıkacak sorusu sonunda yanıt buldu. Acun Ilıcalı tarafından kurulan bir dijital yayın platformu olan Exxen’de yayımlanan ve platformun en çok izlenen dizilerinden biri olmayı sürdüren Gibi’nin yeni sezon tarihi, Ilıcalı tarafından açıklandı.

Ilıcalı, Gibi dizisini bekleyen izleyici kitlesine yayın tarihi müjdesini vermek için Instagram’a gitti ve Gibi dizisi yeni sezon ne zaman çıkacak sorusunun cevabını Instagram hikayesinde paylaştı.

Gibi 4. Sezon Ne Zaman?

Ilıcalı’nın paylaştığı hikayeye göre Gibi dizisinin 4. sezonu 31 Mart 2023 tarihinde Exxen’de başlıyor. Ilıcalı, paylaştığı hikayede dizinin resmî Instagram sayfasını ve Exxen’in Instagram hesabının yanı sıra başrol oyuncuları olan Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürsat Öçalan’ı etiketleyerek şu ifadelere yer verdi:

“Gibi 4. sezon, 31 Mart Cuma Exxen’de başlıyor.”

Bu açıklamaya göre dizinin yeni sezonu da Exxen’de yayımlanacak.

Gibi Oyuncuları

Gibi Konusu Nedir?

Yılamz ve İlkkan, karakteristik özellikler bakımından birbirine son derece zıt iki arkadaştır ama buna rağmen harika bir arkadaşlıkları vardır. Dışarıdan bakıldığında son derece normal gibi görünen hayatlarının her bir anı esasında büyük bir karmaşadır.

İkilinin ortak arkadaşı olan Ersoy da Yılmaz ve İlkkan’dan çok farklı değildir. Ersoy karakteri her en kadar diziye sonradan dahil olsa da öznesi olduğu bölümlerde bütün gözlerin üzerine çevrilmesini sağlıyor.

Diziyi henüz izlemediyseniz ve Exxen aboneliğiniz yoksa Exxen’in YouTube kanalında yayımlanan Gibi 1. bölümünü izleyebilirsiniz.

Exit mobile version