Getir Benzeri Uygulamalar

Getir benzeri uygulamalar listesinde hangi hizmetler yer almaktadır? İşte birbirinden başarılı uygulamaların listesi!

Getir benzeri uygulamalar neler? İnternet üzerinden sipariş verebileceğiniz Getir gibi pek çok hizmet yer almaktadır. Aşağıda yer alan liste üzerinden bu hizmetlere göz atabilirsiniz. Aşağıda yer alan liste, herhangi bir sıralama faktörüne bağlı kalınarak hazırlanmamıştır. Uygulamaların sırası rastgele olarak ayarlanmıştır.

Getir Benzeri Uygulamalar Listesi

Getir Benzeri Uygulamalar-1

1. Yemeksepeti

En popüler sipariş uygulamaları arasında yer alan Yemeksepeti üzerinden McDonald’s, Domino’s Pizza, KFC, Pizza Hut ve Burger King dahil olmak üzere çok fazla sayıda restoran üzerinden yemek siparişi verebilirsiniz.

Yemek tarafında döner, çiğ köfte, noodle, salata dahil geniş bir yelpaze mevcuttur. Yemeklerin haricinde tatlı da sipariş verebilirsiniz. Çok kolay bir kullanıma sahip olan uygulamada yemeklerin yanı sıra market alışverişi de yapılabilmektedir.

2. İstegelsin

Kullanıcı dostu arayüzüne sahip olan İstegelsin, internet üzerinden market alışverişini yapabileceğiniz bir hizmettir. Reyonlar arasından ürün arama ve poşet taşıma derdinden kurtaran hizmette bazı fırsatlar da mevcuttur.

İstanbul, Eskişehir, İzmir, Kocaeli, Ankara ve Bodrum’da 7000 çeşit ürün, soğuk depolardan alınıp soğutuculu arabalar aracılığı ile tüketicilere teslim edilmektedir. Türkiye’nin 81 iline de kargo gönderimi yapılmaktadır.

3. Trendyol

Popüler platform Trendyol’da “Hızlı Market” isimli bir hizmet de bulunmaktadır. Bu hizmet, kullanıcıların çevrim içi ortamda market alışverişi yapabilmenizi sağlar. Bu hizmet için Trendyol uygulaması üzerinden önce adres sonra market seçmeniz gerekmektedir. Market seçtikten sonra ürün listesi üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Trendyol uygulamasında ayrıca yemek sipariş hizmeti de mevcuttur. Bu sayede uygulama üzerinden en sevdiğiniz restoranlardan yemek sipariş edebilirsiniz.

4. Migros: Sanal Market

Android ve iOS cihazları için geliştirilen Migros: Sanal Market uygulaması üzerinden çok hızlı bir şekilde market alışverişi yapabilirsiniz. Ödeme tarafında banka kartı ve kredi kartının yanı sıra BKM Express, Money Pay ve Garanti Pay seçenekleri de bulunmaktadır.

5. A101 Kapıda

A101 Kapıda sayesinde süt ve süt ürünlerinden bakliyat ürünlerine, et ürünlerinden unlu mamullere kadar çok sayıda ürünü internet üzerinden sipariş verebilirsiniz. Uygulama üzerinden siparişin hangi tarihte ve zaman aralığında teslim edilmesini istediğinizi de belirtebilirsiniz.

6. Cepte Şok

Cepte Şok uygulaması üzerinden alışveirş yapabilmek için ilk önce adresinizi sisteme eklemeniz gerekmektedir. Bunun ardından istediğiniz ŞOK marketi seçip alışverişe başlayabilirsiniz. Teslimat gününü ve zaman aralığını belirleme seçeneği de mevcuttur.

7. Gönder Gelsin

Gönder Gelsin, içerisinde çok fazla ürünün yer aldığı bir çevrim içi sipariş uygulamasıdır. Android ve iOS cihazları için geliştirilen hizmette alışveriş sürecini çok kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Hizmetin arayüzü de başarılıdır.

8. Tıkla Gelsin

Kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çeken Tıkla Gelsin, çevrim içi sipariş uygulamasıdır. Uygulamada Arby’s, Burger King, Popeyes ve daha birçok restorandan sipariş verebilirsiniz. Temassız teslimat seçeneğinin yer aldığı uygulamadaki “Restoranda Hızlı Servis” bölümünde size en yakın restoranı bulabilirsiniz.

9. Bisu

Bisu uygulamasında Hayat Su, Saka Su, Sırma Su, Damla Su dahil olmak üzere çok sayıda su markası bulunmaktadır. Kapıda nakit olarak ödemenin yanı sıra BKM Express ve Hopi Paracık seçenekleri de yer almaktadır.

Başarılı sipariş uygulamasında ayrıca “Bi’market” isimli bir hizmet de bulunmaktadır. 7000’den fazla ürünün yer aldığı hizmet üzerinden market alışverişinizi yapabilirsiniz.

Getir alternatifi uygulamalar listesinde yer alan programları cihazınıza indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca dünyanın en pahalı cep telefonları yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version