General Mobile, Bütçe Dostu GM 21 Pro Telefonunu Tanıttı

General Mobile, fiyatı uygun GM 21 Pro akıllı telefonunu tanıttı. Bunun yanında şirket bir de GMPods 2 Pro kulaklıklarını tanıttı. Uygun fiyatıyla dikkat çeken telefon, yeni bir akıllı telefon arıyorsanız ilginizi çekebilir. İşte telefonun özellikleri!

Yeni Gm 21 Pro, Full HD + 2400 x 1080 piksel çözünürlükte 6.67 inçlik bir ekranla geliyor. Yüzde 90.23 ekran oranı olan telefon, ‘Kocaman sınırsız ekran, mükemmel görüntü’ sloganıyla karşımıza çıkıyor.


Göz atmak isteyebilirsiniz; General Mobile, GMPods 2 Pro Kulaklığını Tanıttı: İşte Fiyatı


General Mobile GM 21 Pro özellikleri

Cihazın arka kısmında, dörtlü bir kamera kurulumu mevcut. Yapay zeka destekli bu kamera kurulumu 108 MP bir ana kamera ile geliyor. Böylece şirket, net ve gerçekçi bir fotoğraf deneyimi vadediyor. Bir de cihazda, 115 derecelik ultra geniş açılı bir kamera karşımıza çıkıyor. Dörtlü yapay zeka sistemi ile, karanlık ve düşük ışıkta da cihaz, kaliteli fotoğraflar vadediyor.

General Mobile Gm 21 Pro kamera
General Mobile Gm 21 Pro kamera

MAkro kamera lensi ile de yakın çekimler yapabilirsiniz. Ayrıca HDR modu ile yapay zeka desteği sayesinde detaylı ve renkli fotoğraflar sunuyor. Selfie kamerası ise 16 MP olarak geliyor. Ek olarak cihaz, düşük ışıkta da kaliteli ve net selfieler vadediyor. Bunların yanında bir de telefonda 4K video çekimi özelliği de mevcut. Ayrıca bir de ağır çekim video kaydı da yapabiliyorsunuz.

Güç kısmında ise HyperEngine teknolojisine sahip 8 çekirdekli MediaTek Helio G90 işlemcisi var. Böylece şirket, birçok uygulamayı sorunsuz bir şekilde kullanmayı vadediyor. 128 GB depolama alanı olan telefonun bir de microSD kart desteği mevcut.

Telefon, 5.000 mAh ultra pil gücüne sahip. Güç tasarrufu modu ile de daha uzun ömürlü kullanım süresi sunuyor. Ayrıca telefonda parmak izi okuma sensörü ve yüz tanıma özelliği de mevcut.

GM 21 Pro fiyatı

Telefon, Süper Siyah ve İnci Mavisi isimli iki renk seçeneği ile birlikte geliyor. Telefonu şuan General Mobile’ın sitesinden ön sipariş verebiliyorsunuz. Fiyatı ise 2.799 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Exit mobile version