Game of Thrones Benzeri Diziler

Game of Thrones benzeri diziler mi arıyorsunuz? İşte bu diziden sonra düştüğünüz boşluk hissinden sizi kurtaracak diziler!

Game of Thrones Benzeri Diziler

Game of Thrones benzeri diziler, 8 sezonun sonunda kimilerini hoşnutsuzluğa boğan kimilerini de duygusallığa iten yapımın final bölümünün yayımlanması ile odak noktası hâline geldi.

Herkesin son sezonla ilgili düşüncesi aynı olmasa bile herkes ilk birkaç sezon boyunca bu kadar iyi yazılan diyalogların hiçbir fantastik dizide görülmediğini savunur. Sosyal medya kullanıcılarına göre sonu ne kadar hayal kırıklığı yaratırsa yaratsın, bu zamana kadar yayımlanan bölümleri ile izleyicileri oldukça memnun etti.

Son zamanlarda Game of Thrones’ta yakaladığınız bu memnuniyeti hissini sürdürecek dizilere ihtiyacınız varsa doğru yerdesiniz. Sizin için en iyi yapımlardan oluşan bir listemiz var.

Game of Thrones Benzeri Diziler Neler?

Game of Thrones gibi diziler arasında öne çıkan diziler bunlardan oluşuyor. Bu dizileri yakından incelemek istiyorsanız gelin, her diziye ayrı ayrı göz atalım.

Outlander

Outlander biraz bilim kurgu dokunuşu katılan bir drama dizisidir. Diana Gabaldon’ın serisine dayanan Outlander adlı dizide Claire (Caitriona Balfe) gizemli bir şekilde 1743 yılına dönüyor ve Jamie (Sam Heughan) adlı genç bir savaşçıya âşık oluyor.

Game of Thrones’un en iyi yanlarından biri olan kesintisiz aksiyondan yoksun bir dizi. Savaş sahneleri o kadar da iddialı değil. Daha çok romantizm seven izleyicileri hedef alıyor.

Spartacus

Game of Thrones’tan sonra düştüğünüz boşlukta gözleriniz sadece savaş sahnelerini arıyorsa Spartacus’ten başka bir diziye bakmanıza gerek yok. Dizi, milattan önce 72’de Roma İmparatorluğundaki gladyatörleri merkezine alıyor. Bu da dizide aşırı ölçüde şiddet olduğu anlamına geliyor.

The Witcher

The Witcher, Andrzej Sapkowski’nin kitap serisine dayanıyor. Henry Cavill, canavar avcısı Rivialı Geralt’ı canlandırıyor. Bunlar dizinin ne hakkında olduğunu anlamanızı sağlamadı mı? Dizi büyücüler, şövalyeler, korkunç canavarları içeriyor.

The Last Kingdom

866 yılında geçen The Last Kingdom, Bebbanhurg’lu Uhtred’in hikâyesini izleyicilere sunuyor. Uhtred, Vikingler evi olarak benimsediği yeri işgal ettikten sonra Viking olarak yetiştirilmeye başlanan bir Sakson savaşçısıdır. Dizi, aile ve savaşın karışımının getirdiği hissi mükemmel bir şekilde veriyor.

Vikings

The Last Kingdom’dan bahsetmişken Vikings’i atlamak olmaz. Dizi, Ragnar Lothbrok’un (Travis Fimmel) hikâyesini merkezine alıyor. Tarihteki en kötü şöhretlerden birine sahip olan Ragnar’ı anlatan dizi, Game of Thrones gibi oldukça geçmişe uzanıyor. Güç mücadelelerinden, liderlerin çarpışmasından, aile dramasından yoksun değil.

Exit mobile version