Galaxy Z Fold3 5G ve Galaxy Z Flip3 5G ile tanışın! 

Samsung Electronics, yeni akıllı telefonları Galaxy Z Fold3 5G ve Z Flip3 5G ile katlanabilir cihaz inovasyonunda yeni bir dönem başlatıyor. Her iki amiral gemisi akıllı telefon da Samsung kullanıcılarının beklediği üst seviye inovasyonlarla geliyor. Mobil dünyada yeni bir kategoriye öncülük eden cihazların üçüncü nesli, yapılan önemli iyileştirmelere sahip. Kullanıcılar, Galaxy Z Flip3 ve Z Fold3 ile ikonik tasarımlara, sürükleyici eğlenceye ulaşıyor. Yeni ve benzersiz çalışma, izleme ve oyun oynama deneyimlerine erişiyor.  

Galaxy Z Fold3, yeni nesil performansla verimlilik ve sürükleyici eğlence deneyimine sahip. Üstelik, Z Fold3, kesintisiz 7,6 inç Sonsuz Esnek Ekrana sahip. Ayrıca, bir ilk olarak S Pen desteği ile geliyor. Z Flip3 ise, işlevselliğin yanı sıra stil arayanlar için kompakt ve katlandığında cebe kolayca sığabilen tasarıma sahip. 

 


Göz atmak isteyebilirsiniz; Samsung Galaxy Z Flip 3 Tüm Özellikleri ve Resmi Tanıtım Görselleri Sızdı!


 

Dayanıklılığı hedefleyen ileri seviye işçilik  

Z Fold3 ve Z Flip3, IPX8 seviyesi suya dayanıklılık özelliği ile katlanabilir akıllı telefonlarda bir ilke imza atıyor. Bu sayede kullanıcılar yağmura yakalandıklarında endişelenmek zorunda kalmıyor. Her iki telefon da Galaxy akıllı telefonlarda şimdiye kadar kullanılan en güçlü alüminyum olan yeni Armor Aluminum malzemesine sahip. Ayrıca kazalara karşı en sağlam seçenek olan Corning® Gorilla® Glass Victus™ camla birlikte. Ayrıca her iki cihaz da esneyebilen Polietilen Tereftalat’tan (PET) üretilen yeni bir koruyucu filme sahip. Üstelik, Z Fold2’deki ekranlara kıyasla yüzde 80 oranında daha sağlam bir Ana Ekrana sahip.

Gelişmiş Süpürme teknolojisi sayesinde, toz ve diğer parçacıklar içeriye giremiyor. Böylece, cihazların dayanıklılıkları korunarak kullanıcılara kusursuz bir deneyim sağlıyor. Üstelik, Bureau Veritas tarafından doğrulanan katlama direnç testine girdi. Böylece Z Fold3 ve Z Flip3’ün 200.000 katlamaya uygun olduğuna karar verdiler.

 

Galaxy Z Fold3 5G: Üretkenliğin ve eğlencenin zirvesi 

Galaxy Z Fold3 açık konumdayken sürükleyici ve sinema salonu etkisi yaratan izleme deneyimi sağlıyor. Ayrıca, Yeni Ekran Altı Kamera teknolojisine sahip. Bu sayede kullanıcılar en sevdikleri içerikleri kesintisiz 7,6 inç Sonsuz Esnek Ekran’da izleyebiliyor. Ekran parlaklığı, yeni Eco² ekran teknolojisi sayesinde cihaz daha az enerji tüketiyor. Böylece, daha akıcı bir gezinti ve hızlı cihaz etkileşimi sağlıyor.  

 

S Pen, ilk kez Galaxy Z Fold3’te de kullanılabilecek  

Samsung, S Pen teknolojisini Galaxy Z Fold3 için uygun hale getirdi. Böylece, hareket halinde birden çok görevi aynı anda yürütebiliyor. S Pen ile Galaxy Z Fold3 ile video görüşmeler esnasında daha kolay not alacak. 

Galaxy Z Fold3 için S Pen Fold Edition ve S Pen Pro olmak üzere iki farklı S Pen seçeneği sağlıyor. Gerçeğe yakın bir kompozisyonda daha da düşük gecikme süresiyle en iyi S Pen deneyimi sağlıyor. Böylelikle kusursuz ve sezgisel not alma ve mesaj göndermeye olanak sağlıyor. 

Üretkenlik arayan kullanıcılar, Galaxy Z Fold3’ün daha fazla görevi mümkün kılan yeni gelişmiş Esnek Mod’a sahip. Galaxy Z Fold3’ün  Çoklu Aktif Pencere özelliği sayesinde notlarla planlama yaparken aynı anda takvimlerini kontrol edebilecek. Gelişmiş App Eşleşme (App Pair) sayesinde kısayol oluşturarak uygulamaları aynı şekilde daha sonra yeniden açabilecek. Ayrıca Galaxy Z Fold3’ün yeni Görev Çubuğu sayesinde Ana Ekran’a dönmek zorunda kalmayacak.

 

Galaxy Z Flip3 5G: Stil, fonksiyon ve kesintisiz eğlencenin mükemmel dengesi  

Cesur renk seçenekleri, şık tasarımı ve üstün özellikleriyle kullanıcıların kendilerini ifade etmelerine yardımcı oluyor. Cream, Green, Lavender ve Phantom Black olmak üzere dört ayrı renk seçeneği ile geliyor. Telefonun, yeni şık Yüzüklü Silikon Kılıf ve Kordonlu Silikon Kılıf seçenekleri var. Böylece kavramak ve katlamak daha kolay hale geliyor. Yaşam tarzları için farklı renk seçenekleri arayanlar Samsung.com/tr üzerinde ulaşabilirler. Ayrıca, bu aksesuarların Gri, Pembe ve Beyaz gibi farklı renk seçenekleri de var.

 

Yeniden tasarlanan dört kat daha geniş Kapak Ekranı sayesinde artık bildirimler cihaz açık olmadan görüntülenebiliyor. Kullanıcılar günlük planlarını, hava durumunu yeni Kapak Ekranı Widget’leri ile kontrol edebiliyor. 

Galaxy Z Flip3 aynı zamanda anıları görüntüleyip paylaşmak için en iyi özellikleri bir araya getiriyor. Böylece, Galaxy Z Flip3 ile Esnek Mod’da eller serbest olarak çarpıcı selfie’ler çekebiliyor. Hızlı fotoğraf çekmek için telefonun güç tuşuna iki kez basmak yeterli. Üstelik, yeni 120Hz yenileme hızı sayesinde de kaydırma ve paylaşma artık süper akıcı..

 

Yeni imkânlara açılan daha iyi bir katlanabilir cihaz deneyimi  

Galaxy Z Serisi, katlanır ekranlar için daha fazla uygulamaya da erişebilecek. Google, Microsoft ve diğer birçok öncü şirketle iş birliklerinin kapsamını genişleten Samsung, kullanıcıların en sık kullandıkları uygulamalardan kendi ihtiyaçlarına göre tasarlanmış haliyle faydalanabilmesini sağlıyor. Microsoft Teams uygulaması ile verimli bir birliktelik sunuluyor.

Galaxy Z Serisi’nin Esnek Mod’u, Office ve Teams’in bir araya gelmesi sonucu tamamen optimize toplantı deneyimleri mümkün kılıyor. En iyi iş verimliliği için Microsoft Outlook’un Çift Panel Modu, Samsung katlanabilir akıllı telefonlarda kullanıcılara e-postanın tamamını okurken diğer e-postaları tıpkı masaüstü uygulamasında olduğu gibi yan tarafta görüntüleme olanağı tanıyor. Samsung’un yeni Labs özelliği de daha fazla seçenek sağlamak amacıyla ihtiyaç halinde katlanır ekrana daha fazla uygulama sığabilmesini sağlıyor.  

Samsung ayrıca dünyanın her yerinde uygulama geliştiricilerin muhteşem kullanıcı deneyimleri ortaya koyabilmesi için yeni yollar üzerinde düşünmeye devam ediyor. 

 

Galaxy Buds2: Üst düzey ses ve rahatlık sağlayan, herkese uygun Buds kulaklıklar 

Galaxy Buds2 kulaklık, gün boyu kullanım için rahatlık sağlıyor. Ayrıca başarılı bir tasarıma ve üstün bir ses kalitesine sahip. Buds Serisi’nin en yeni üyesi Buds2; Live ve Pro ile birlikte kullanıcılara ihtiyaçlarına uygun daha fazla seçenek sağlıyor. Galaxy ekosisteminin bir parçası olan Buds2; akıllı telefonlar, tabletler veya akıllı saatler için mükemmel bir arkadaş. 

İster müzik dinlemek ister görüntülü konuşma yapmak için kullanabilirsiniz. Dinamik çift yönlü hoparlörler net, yüksek notalar sağlıyor. Üstelik, derin bir bas ile Aktif Gürültü Önleme özelliğine de sahip. Dışarıdan gelen sesleri duymak için, üç farklı ortam sesi seçeneğine sahip. Kulaklığın dikkat dağıtan arka plan seslerini filtreleyen yeni çözümü var. Bu sayede de aramalarda sesler artık daha net duyuluyor.  

 

Galaxy Buds2, Samsung’un ikonik kavisli biçime sahip, en küçük ve en hafif kulak içi kulaklıkları. Daha mükemmel bir uyum için Galaxy Wearables uygulamasında “Kulaklık Uyumu Testi” kullanılabiliyor. Siyah, beyaz, yeşil ve lavanta olmak üzere dört modern renk seçeneğine sahip. 

 

Fiyat ve satış durumu 

Galaxy Z Fold3 için tavsiye edilen tüketici satış fiyatı KDV dâhil 21.999 TL. Z Flip3 için tavsiye edilen tüketici ise KDV dâhil 11.999 TL. Buds2 için tavsiye edilen tüketici satış fiyatı ise KDV dâhil 999 TL. 

Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3, Türkiye’de 1 Eylül’den itibaren ön satışa çıkacak. 22 Eylül’den itibaren de piyasaya çıkacak. Ön siparişlerde  Samsung, premium destek hizmeti Samsung Care+’tan bir yıllık cihaz hizmeti sağlıyor. Bu hizmet kapsamında kullanıcıların akıllı telefonları, ekran değişimi, su hasarı ve arka kapak değişimi dâhil. Samsung’un ön sipariş sürecinde, tüketicilere sürpriz hediyeleri de olacak. 

 

 

Exit mobile version