Galaxy S10+ videoda göründü: Ekran koruyucuda devasa delik!

Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S10, S10+ ve S10e, 20 Şubat’ta tanıtılacak. Bu modellerden sonuncusu hariç ikisinde yer alacak olan ekran içi parmak izi okuyucu, elimizdeki verilere göre ekran koruyucularla pek de iyi anlaşamıyor.

İlgili Haber: Samsung Galaxy Watch Active yeni One UI ile görüldü!

Bunu destekler nitelikte yeni bir videoda Galaxy S10+ olduğu iddia edilen model, bir insanın elinde evirilip çeviriliyor. Cihazın en çok dikkat çeken kısımları ise üzerindeki ekran koruyucudaki delikler. Alt-orta kısımda dev bir deliğe ve sağ üst köşede daha küçük bir deliğe sahip olan koruyucu, bize aslında donanımın ipuçlarını veriyor.

Optik parmak izi okuyuculara kıyasla daha yüksek güvenlik sunan ultrasonik sensörler, Samsung’un Galaxy S10 ailesinde kendisine yer bulacak. Bu sensörler, anladığınız üzere ekran ve parmak arasında herhangi bir cisimden oldukça kötü etkileniyor. Bu durum, iğrenç ekran koruyucular olarak karşımıza çıksa da ekrandaki toz veya kir sensörü nasıl etkileyecek beraber göreceğiz.

İlgili Haber: Samsung Galaxy S10 Modelinde 3 Büyük Özellik Olacak!

Bu problemlerden muzdarip olmayacak olan (ve daha ucuz olanGalaxy S10e modeli, şimdiki bilgilere göre parmak izi okuyucuyu yan taraftaki güç butonunun içinde barındıracak.

Exit mobile version