En İyi Gain Dizileri

Gain dizileri ile artık zengin bir içerik yelpazesine sahip bir dijital yayın platformu hâline geldi. Peki, en iyi dizileri neler?

Gain dizileri ile izleyici kitlesine başlangıçta izleyecek çok fazla dizi yelpazesi sunmamış olsa da geldiği noktada oldukça çok diziye ev sahipliği yapıyor. Üstelik bu dizilerin büyük bir kısmı da izleyicilerde çok sayıda beğeni topluyor.

Dizilerin süreleri de değişkenlik gösteriyor. Bir dizi 40-50 aralığında bölüm sürelerine sahipken başka bir dizi yemek yerken izlenecek diziler arasında yer alacak kadar kısa bölüm süreleri sunuyor. Kısacası dijital yayın platformu size bu konuda oldukça çeşitlilik sunuyor.

Dizilerin türü de tıpkı bölüm süreleri gibi değişiyor. Kimi dizi aşk temasına sahip olurken kimi dizi de daha çok psikoloji üzerine ağırlık veriyor.

Bunlar sizi Gain içerikleri ile vakit geçirmeye hevesli hâle getirmek için yeterli ise gelin, Gain’de beğenebileceğiniz en iyi dizileri inceleyelim.

İzlenmesi Gereken Gain Dizileri

Gain’de izlenebilecek en iyi diziler bu şekildedir. Bu dizilerin konusunu aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Cezailer

Mert Güngel bir psikiyatristtir. Bir deney için akıl hastası taklidi yapar. Bir süre akıl hastanesinde yatan Güngel’in amacı ise doktorlara hasta olmadığını ispatlamaktır. Kariyeri için girdiği yolun sonunu görmeyen Güngel, bir çıkmaza doğru sürüklenir.

10 Bin Adım

Yemek yerken izlenecek yapımlar arasında belki de ilk 10’a girebilecek Türk dizilerinden biri olan 10 Bin Adım’da iki eski sevgilinin içine atıldığı bir macera işleniyor.

Ezgi ve Memet, iki eski sevgilidir. Bu iki eski sevgili, Dünya Sağlık Örgütü’nün sağlıklı bir yaşam için her gün 10 bin atma tavsiyesine uymak için bir araya gelir ve birlikte yürümeye başlar.

Aslında Özgürsün

Duygu Asena’nın en çok okunan romanından uyarlanan Aslında Özgürsün, kendini bir evliliğin içinde sıkışmış gibi hisseden Belgin ile kariyerinde bir çıkmaza girmiş ünlü yazar Berna’nın gerçekten kendileri olma mücadelesini işliyor.

Hamlet

At vebası yüzünden bir gecede bütün atlar itlaf edilirken faytoncuların başı da kardeşi tarafından öldürülür. Amacı mirasa konmak olan faytoncuların başının kardeşinin önüne engel olarak ağabeyinin kızı olan Hazar’ın intikam alma arzusu çıkar.

Ayak İşleri

Vedat ile Evren’in maceralarını konu alan bu komedi dizisinde tecrübeli bir görev adamı Vedat ile Evren’e çok önemli ayaklı işleri veriliyor. Ne var ki her ikisi de birbirinden oldukça zıt karakterlere sahiptir. Biri sorgulamadan kendisine verilen görevleri yerine getirirken diğeri ise attığı adımları bile sorgulayan biridir.

Exit mobile version