Friends Oyuncuları, Konusu ve Daha Fazlası

Friends oyuncuları oyuncuları kimlerdir? Friends konusu nedir? İşte pek çok izleyicinin merak ettiği soruların yanıtları!

Friends oyuncuları kimlerden oluşmaktadır ve konusu nedir? Bir dönem çok büyük bir popülerliğe sahip olan sitcom dizisine dair merak ettiğiniz birçok soruyu yanıtladık.

Friends Oyuncuları Listesi

22 Eylül 1994 tarihinde yayımlanmaya başlayan Friends adlı dizinin oyuncu kadrosunda Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve Matthew Perry dahil olmak üzere pek çok başarılı isim yer almaktadır.

David Crane ve Marta Kauffman tarafından yaratılan dizinin yönetici yapımları arasında Kevin S. Bright, David Crane ve Marta Kauffman bulunmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri yapımı dizi, 6 Mayıs 2004 tarihinde sona erdi.

Friends Oyuncuları-1

Friends Konusu Nedir, Nereden İzlenir?

Büyük başarı elde eden Friends dizisi, Manhattan’da yaşayan altı arkadaşın maceralarını anlatır. 1994 yılında yayımlanmaya başlayan ve 2004 yılında final yapan dizinin toplamda 10 sezonu yer almaktadır.

8,8 IMDb puanına sahip olan dizi, komedi ve romantik ögelerini içerisinde barındırmaktadır. Dizinin tüm sezonlarını Netflix isimli dijital yayın platformu üzerinden izleyebilirsiniz. Kütüphanesinde çok fazla sayıda içeriğin yer aldığı Netflix’te Friends’i izleyebilmek için aboneliğe ihtiyacınız vardır.

Friends Özel Bölüm (Friends: The Reunion) Nasıl İzlenir?

Friends: The Reunion, 27 Mayıs 2021 tarihinde HBO Max isimli dijital yayın platformu üzerinden yayımlandı. HBO Max’in web sitesine Türkiye’den girildiğinde bir hata mesajı ile karşılaşılmaktadır.

HBO Max’in Türkiye’de ne zaman hizmet vermeye başlayacağı uzun süredir merak edilmektedir. Aktarılan bilgilere göre 2022 yılının içerisinde Türkiye’deki kullanıcılar da hizmetten yararlanmaya başlayacak.

Friends Özel Bölüm (Friends: The Reunion) Oyuncuları

8,1 IMDb puanına sahip olan özel bölüm 1 saat 44 dakika uzunluğundadır. Özel bölümde Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Jennifer Aniston ve Courteney Cox gibi isimler bulunmaktadır. Yönetmenliğini Russell Norman ve Ben Winston’ın yaptığı bölüm belgesel, biyografi ve komedi ögelerini içerisinde barındırmaktadır.

Exit mobile version