Fotoğrafı Çizgi Karakter Yapma Araçları

Fotoğrafı çizgi karakter yapma uygulaması ya da sitesi mi arıyorsunuz? Sizin için sadece en iyilerinin olduğu bir liste hazırladık.

Fotoğrafı çizgi karakter yapma hizmeti veren çok sayıda web sitesi ve uygulama bulunuyor. Bu hizmetlere başvurarak siz de akıllı telefonunuzun kamerasını kullanarak çektiğiniz fotoğrafları çizilmiş bir karaktere dönüştürebilirsiniz.

Aşağıda yer alan listede bunu yapmanızı sağlayacak en iyi web siteleri ve mobil uygulamalar yer alıyor. Bu hizmetlerden dilediğinizi seçip kullanabilirsiniz.

Fotoğrafı Çizgi Karakter Yapma Uygulamaları ve Siteleri

Fotoğrafı Çizgi Karakter Yapma Uygulamaları ve Siteleri

1. Cartoonize

Cartoonize adlı web sitesi, fotoğraflarınızı en kısa sürede çizgi film karakterine dönüştürmenizi sağlayan hizmetlerin başında gelir. Bu hizmeti kullanmak için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz. Efektlerin ücretsiz versiyonda filigranla birlikte uygulandığını unutmayın.

2. kusoCartoon

Bu da Cartoonize gibi fotoğraflarınızı çizgi karakterlere dönüştürebileceğiniz, oldukça sade arayüze sahip bir web sitesidir ama Cartoonize gibi başarılı sonuçlar vermez. Yine de denemek isterseniz yukarıdaki adımları takip edin.

3. Paint Lab – Photo Cartoon

Paint Lab – Photo Cartoon adlı Android uygulaması, hemen hemen her fotoğrafı çizime dönüştürebileceğiniz harika bir uygulamadır. Sonucu beğenmezseniz size bunu düzeltme imkânı tanıyan araçları da kullanabilirsiniz. Uygulamanın kullanımı da oldukça kolaydır.

4. Clip2Comic & Caricature Maker

Clip2Comic, App Store üzerinden bulabileceğiniz en iyi fotoğrafı çizgi karaktere dönüştürme uygulamalarından biridir. Uygulamada fotoğrafınızı çizgi karaktere dönüştürmenizi sağlayan çok sayıda efekt bulunuyor. Bu efektleri kullanarak harika sonuçlar elde edebilirsiniz.

5. Paintnt

Paintnt, fotoğraflarınızı tabiri caizse sanat eserine dönüştüren harika bir uygulamadır. App Store’da da Play Store’da da mevcuttur. Yağlı boya, çizgi film de dahil olmak üzere binlerce efektten birini kullanarak fotoğrafınızı bir sanat eserine dönüştürebilirsiniz.

Photoshop ile bunu nasıl yapacağınızı merak ediyorsanız fotoğrafı karakalem yapma adımlarına göz atabilirsiniz.

Exit mobile version