En İyi 5 Fotoğraf Canlandırma Uygulaması

Fotoğraf canlandırma uygulaması arayan kullanıcılar için liste hazırladık. İşte kullanabileceğiniz uygulamaların listesi!

Fotoğraf canlandırma uygulaması, fotoğraflarına biraz canlılık katmak isteyen herkes tarafından kullanılır. Bu uygulamalarla elde edilen hareketli görüntüler, sosyal medyada oldukça yoğun ilgi görür. Sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görmesinden ötürü son birkaç yıl içinde bu tür uygulamaların sayısında önemli bir artış meydana geldi.

Hareketsiz bir fotoğrafa hareketlilik katmak için artık kullanabileceğiniz çok sayıda uygulama var. Bu tür uygulamaların en iyilerine ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Denemeniz Gereken 5 Fotoğraf Canlandırma Uygulaması

Fotoğraf Canlandırma Uygulaması-1

1. ImgPlay

ImgPlay, fotoğrafları canlandırmak için kullanabileceğiniz en iyi uygulamalardan biridir. Çevrim içi ortamda paylaşmak üzere hareketli görüntüler elde etmenize olanak tanır. Kullanımı oldukça kolaydır. Uygulamanın çok fazla avantajı olsa da oluşturulan görüntülere filigran eklemesi çoğu kullanıcı için hoşnutsuzluk oluşturuyor.

Bu filigran görüntünün sağ alt köşesinde yer alıyor. Ücretli versiyonu kullanırsanız filigran olmayan sonuçlar elde edebilirsiniz.

Uygulamayı ImgPlay’in Play Store sayfasından indirebilirsiniz.

2. YouCam Perfect

YouCam Perfect, bir fotoğrafı canlandırmak isteyenlerin tercih edebileceği başka bir ücretsiz uygulamadır. Işıltı, yağmur, çiçekler ve benzerlerini ekleyerek fotoğrafınızın hareketli olmasını sağlayabilirsiniz.

Uygulamayı YouCam Perfect’in Play Store sayfasından cihazınıza indirebilirsiniz. iPhone kullanıyorsanız uygulamayı App Store’da da bulabilirsiniz.

3. VanceAI

VanceAI, Android ve iOS başta olmak üzere Windows, macOS ve benzeri işletim sistemlerini kullanan kişilerin de kullanabileceği web tabanlı bir fotoğraf renklendirme aracıdır. Ücretsiz versiyonda 3 fotoğraf renklendirme hakkınız vardır. Bu limiti geçtiğinizde aylık belirli bir ücret ödemeniz isteniyor. Siyah beyaz fotoğrafları renklendirmek isterseniz iyi bir seçim olacaktır.

4. My Heritage

My Heritage, fotoğraflarınızdaki kişileri konuşturan bir uygulamadır. Siyah beyaz fotoğraflar da dahil olmak üzere hemen hemen her fotoğraf üzerinde çalışır. Uygulama hem App Store hem de Play Store’da mevcuttur.

5. Motionleap

Android ve iPhone kullanıcılarının indirebileceği başka bir fotoğraf canlandırma aracı da Motionleap’tir.

Bu uygulama, fotoğrafları canlandırıp onları kısa videolara dönüştürmenize olanak tanıyan çeşitli animasyon seçeneklerine sahiptir. Çizim yaparak yol belirliyor ve çeşitli ayarlamaların ardından hareketli görüntünüzü elde ediyorsunuz.

Exit mobile version