Fortnite 7. Sezon 4. Hafta Sürprizlerle Devam Ediyor

Dünyanınen çok beğenilerek oynanan oyunlarından Fortnite; 3 haftayı geride bıraktı. Fortnite 4. hafta, büyük sürprizlerle oyuncuların keyfine keyif katmaya geliyor. Şimdi 7. sezon 4. haftadayız ve bu; kazanılacak yeni savaş yıldızları olduğu anlamına gelir. Böyle yapmak Savaş Geçidinizi yükseltir ve tüm bu ödüllerin kilidini açmanız için size bir adım daha yaklaşır.

Fortnite 7. Sezon 4. Hafta Hangi Gelişmeler Olacak ?

Her zamanki gibi iki zorluk kategorisi var. İlki herkese açık, ikincisi ise ücretli Savaş Geçidi olanlara özel. Serbest bölümde oyuncuların beş farklı maçta X-4 Stormwing uçağı kullanması ve beş Savaş Yıldızı grubu için üç kez havai fişek fırlatması gerekecek. 
İlgili Haber: Fortnite 3. hafta gelişmeleri
Bu gruptaki en zorlu görev, Expedition Outposts’taki üç rakibi ortadan kaldırmaktır ve bu da sizi 10 Savaş Yıldızı kazanmaya davet eder. 

Bu arada, ücretli kademe için oyunculara 80 sandalyeyi yok ederek üç aşamalı bir meydan okumaya başlama görevi verildi. Bunu yaptığınızda, ikinci etabın kilidini açacaksınız ve bunu tamamladığınızda sırayla üçüncü ve son etabı ortaya çıkaracaksınız.

Savaş Geçidi

 
Fortnite’i izlememişseniz, gerçekleşmekte olan 14 günlük Fortnite etkinliğini kaçırmış olabilirsiniz. 2 Ocak’a kadar her gün, geliştirici Epic Games, oyunu tamamlarsa yeni bir kişiselleştirme seçeneğinin kilidini açacak. Ayrıca 7. sezonda dilediğiniz kadar kişiselleştirme yapabilirsiniz.

Exit mobile version