Football Manager 2022 Resmen Çıktı

Kitleleri peşinden sürükleyen Football Manager'in yeni oyunu Football Manager 2022 resmi çıkışını gerçekleştirdi. FM 22, Xbox, PC, iOS ve Android’de oynanıyor.

Geçtiğimiz günlerde beta sürümü oyunseverlerin beğenisine sunulan Football Manager 2022, böylelikle resmi çıkışını yaptı. Oyunun bütün serilerinde olduğu gibi bu serisinde de sizden bir kulübü yönetmeniz ve  üstelik sizden başarılı olmanızı istiyor.

Her Şey Sizin Elinizde

Footbal Manager 2022‘de 120’den fazla lig ve 500 binden fazla futbolcu yer alıyor.  Yeni oyunda yönettiğiniz takımla hangi hedeflere ulaşmak istediğiniz yine sizin elinizde. Ayrıca camia olarak ne amaçladığınız ve başarılı olup olamayacağınız da tamamen size bağlı.

Football Manager 2022’nin Fiyatı Belli Oldu

FM 2022’nin fiyatı, bilgisayar ve Xbox için 299 TL, Android’de 89,99 TL ve iOS’ta ise 109,99 TL. Oyunun yayımclığında ise aynı zamanda SEGA var. Bu yeni Futbol strateji oyunu, Xbox Game Pass için özellikle ilk günden indirilebilir duruma geldi.

İşte Football Manager 2022’nin Yeni Özellikleri

Football Manager 2022’nin resmi çıkışıyla birlikte yeni özellikleri de böylece belli oldu.

Sahadaki Özgürlük

Yeni animasyon motoru, daha gerçekçi top sürme ve oyuncu hareketleriyle maç gününü iyileştirmeye yardımcı oldu. Yepyeni bir pres sistemi, yeni bir zeka seviyesi katarak daha akıllı karar verme ve gerçekçiliğe olanak tanıdı. Aynı zamanda yeni açık stoper rolü, defansı hücuma çevirmenize imkan sağladı.

Veri Desteği

Oyuncular, yepyeni Veri Merkezinde, profesyonel oyunda en büyük ve en iyi kulüplerin kullandıklarıyla aynı analiz ve raporlama yöntemleri ile avantajlarını keşfediyor. Bununla birlikte sizin için futbolcu performanslarını anlamanıza yardımcı olacak istatistik ve içgörülerle dolu kendi özel panonuzu oluşturmanıza imkan sağladı.

Şampiyonlar Gibi İş Birliği Yapın

Yeni, gerçekçi teknik heyet toplantıları, teknik heyetinize her zamankinden daha fazla güvenmenizi sağladı. Bu yeni bileşen, profesyonel oyundaki menajerlerden alınmış gerçek içgörülere dayanıyor. Yeni özellik size projenizi ve oyuncularınızı yükseklere taşıyacak gelişmiş bir organizasyonel destek seviyesi sağladı.

Son Transfer Günü Heyecanı

Yeni transfer güncellemesiyle futbol takvimindeki en dramatik fikstürlerden birinin inişlerini ve çıkışlarını yaşamaya başlayın. Yeniden tasarlanmış deneyim dinamiği değiştirir ve transfer dönemi heyecanının doruk noktasındaki beklenmedik anları yaşatır. Buna oyuncu değerlerinin yeniden belirlenmesi ve aynı zamanda çeşitli yeni gözlemleme iyileştirmeleri de katkı sağlar.

3D Maç İyileştirmeleri
Videoda gösterilen stadyumdaki tekerlekli sandalye ve sakatlık noktalarını bundan böyle daha net görüyoruz.

Exit mobile version