Flipboard Durduruldu Hatası ve Çözümü

Flipboard durduruldu hatası yüzünden birden kapanıyor mu? Bu sorunu ortadan kaldırmak için hangi yöntemlere başvurabileceğinizi öğrenin.

Flipboard Durduruldu Hatası ve Çözümü

Flipboard durduruldu hatası ile mi karşılaşıyorsunuz? Bu hata bir kez önünüze çıktığında seçilmiş yeni içeriklere ulaşamayabilirsiniz. Bu kısa süre içerisinde oldukça can sıkıcı bir hâl alabilir.

Bu her ne kadar nadir görülen sorunlardan biri olsa da Flipboard’ın olması gerektiği gibi çalışmamasına neden olabilecek birkaç nokta vardır. Örneğin uygulamanın cihazınızda yüklü olan sürümünde bir sorun olabilir. Geliştirici her ne kadar buna yönelik bir güncelleme yayımlamış olsa da siz güncellemeyi almadığınız için uygulamayı kullanamamaya devam edebilirsiniz.

Peki, bu sorunu ortadan kaldırmak için hangi çözüm yolları izlenebilir? Gelin, bu çözüm yollarına hızlıca göz atalım.

Flipboard Durduruldu Hatası İçin Çözüm Yolları

Flipboard beklenmedik bir anda çöküyor mu? Bu sorunu ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak çözüm yolları bunlardan oluşuyor. Bunları nasıl uygulayacağınızı bilmiyorsanız gelin, aşağıda her bir yöntemi detaylı bir şekilde ele alalım.

Ön Belleği Temizleme

Bu uygulamayı her açtığınızda karşınıza çıkan hatadan kurtulmak için atmanız gereken adımlardan ilki, ön belleği temizlemek olmalıdır. Bu işlemi dilediğiniz zaman gerçekleştirebilirsiniz. Ön belleği temizlemek için ayarlardan uygulamalara gidin. Burada Flipboard’ı bulup “Depolama” kısmından ön belleği temizleyebilirsiniz.

Cihazı Yeniden Başlatma

Bir önceki yöntem eğer size bu konuda yardımcı olmazsa ve hatayı almaya devam ederseniz daha genel bir temizlik işlemi gerçekleştirmeyi sağlayan cihazı yeniden başlatma yöntemine başvurabilirsiniz.

Uygulama çalışmayı durdurduktan hemen sonra akıllı telefonunuzu ya da tabletinizin güç düğmesine basılı tutun. Yeniden başlatma seçeneğine basarak yeniden başlatma işlemini gerçekleştirin.

Uygulamayı Güncelleme

“Maalesef, uygulama çalışmayı durdurdu” hatası almaya devam ediyorsanız uygulamanın son sürümünün yüklü olduğundan emin olun. Uygulamanın eski ve sorunlu bir sürümü, uygulamanın çalışmayı durdurmasına neden olabilir.

Uygulamanın güncel sürümünü Play Store ya da App Store üzerinden güncelleyebilirsiniz. Üçüncü taraf bir uygulama mağazası kullanıyorsanız uygulamanın en son sürümünü bulup indirmeyi deneyebilirsiniz.

Uygulamayı Kaldırıp Yeniden Yükleme

Uygulamayı güncellemek de sorunu çözüme kavuşturmazsa Flipboard’ı cihazdan tamamen kaldırıp yeniden yükleyin. Bu özellikle uygulamanın cihazdaki dosyalarında meydana gelen bir sorun varsa oldukça etkili bir çözüm yolu olacaktır. Sorunu gidermenize yardımcı olabilir.

Exit mobile version