Final Fantasy 14 Yeni Kampanya Sunuyor

Final Fantasy 14, geri dönen oyuncuların karakterlerini yeniden etkinleştirmelerine ve Eorzea'yı bir kez daha keşfetmelerine olanak tanıyan yeni bir kampanya başlatıyor.

Final Fantasy 14, geri dönen oyuncular için ücretsiz bir kampanya sunuyor ve süresi dolmuş hesapların hiçbir şey ödemeden oynamasına izin veriyor. Square Enix‘in MMORPG’si güçleniyor. Ancak tüm abonelik hizmeti oyunlarında olduğu gibi, bazen oyuncular zaman eksikliği, finansal yükümlülükler veya başka bir sorun nedeniyle bir süreliğine uzaklaşıyor.

Final Fantasy 14, hesaplarını uykuda bırakanlar için oldukça sık ücretsiz oynama fırsatları sunar. Oyuncular eski arkadaşlarını tekrar ziyaret etme ve yeni içeriklere göz atma fırsatı yakalarken Square Enix, Eorzea’da geçirdikleri zamanın aboneliklerini yenilemelerine yol açmasını umuyor.

Yeni Final Fantasy 14 ücretsiz giriş kampanyası, 18 Kasım’dan 16 Aralık’a kadar 19:59’a kadar devam ediyor. Ancak, oyuncular bu süre içinde yalnızca dört günlük bir oyun süresine hak kazanırlar.

Final Fantasy 14 Kampanyası Ne Zaman Bitiyor?

Kampanya kapsamında bir hesap yeniden etkinleştirildiğinde, oyuncunun oturum açmış olup olmadığına bakılmaksızın dört günlük zamanlayıcı başlar. Ne yazık ki, herhangi bir bakım kesintisi de bu dört günlük süreyi azaltacaktır. Bu nedenle oyuncular, en iyi şekilde yararlanmak istiyorlarsa, ne zaman oturum açacaklarına karar vermeden önce planlanmış bakımdan haberdar olmalıdırlar.

Yeniden katılmakla ilgilenen oyuncular için bazı ince baskılar var. Tekliften yalnızca mevcut hesaplar yararlanabilir. Ancak oyun, yeni kullanıcılar için abonelik ücreti ödemeden 60. seviyeye kadar oynamalarına olanak tanıyan özel bir ücretsiz deneme sunar.

Mevcut hesap kampanyası için, bir oyuncunun hesabı en az bir ay boyunca etkin olmamalıdır. Son olarak, bir oyuncu ücretsiz kampanyası sırasında hesap aboneliğini yenilemeye karar verirse, kampanya hemen sona erecek ve ücretsiz kampanyada kalan süreyi kaybederek ücretli abonelik başlayacaktır.

Final Fantasy 14, oyun dünyasının en büyük geri dönüş hikayelerinden biridir ve hala güçlü bir şekilde devam etmektedir. Başlangıçta bocaladıktan sonra, oyun çok az kişinin denediği bir şeyi yaptı: tamamen kapandı ve en baştan başladı.

Neyse ki, kumar Square Enix için meyvesini verdi ve yıllar sonra oyun, oyuncuları MMORPG efsanesi World of Warcraft’tan bile uzaklaştıracak kadar popüler. Daha bu yaz Square Enix, oyunun abone sayısında bir sıçrama yaşadığını bildirdi.

Oyuncular ister en son oyun akınına katılmak ister bir ada sığınağında dolaşmak istesinler, Square Enix MMORPG’de her zaman yapacak bir şeyler vardır. Oyuncular bir sonraki Final Fantasy 14 Fanfest’in gelişini beklerken, geri dönen arkadaşlar gibi görünebilirler.

Oyun şu anda PC, PS4 ve PS5 için mevcut.

Exit mobile version