Fallout 76, Steel Dawn güncellemesi yayınladı

Fallout 76 Steel Dawn güncellemesiyle, Brotherhood of Steel Appalachia’ya geri dönüyor. MeinMMO gerçekten iyi ve özellikle kayda değer 3 yenilik sunar. Fallout 76: Steel Dawn lansman fragmanına hemen aşağıdan bakabilirsiniz. Tanıdık olmayanlar için, bu güncelleme, Elder Mason tarafından Appalachia’yı kardeşlik için geri almak üzere Amerika’ya gönderildiği için Fallout 76’daki ünlü Brotherhood of Steel grubunun girişini işaret ediyor.

Muhtemelen tahmin edebileceğiniz gibi, Steel Dawn güncellemesinde üstlenilecek yepyeni görevler, ortaya çıkarılacak öğeler ve etkileşime girecek karakterler var. Tüm bunlara ek olarak, karakterinizi ana kampınızdan uzakta çok özel bir ev inşa ederek kendiniz için geri alabileceğiniz harap bir mahzen bile var.

Doom Eternal, Nintendo Switch’e geliyor

Çelik Kardeşliği, Fallout evreninde uzun süredir hesaba katılması gereken bir güç olmuştur. Fraksiyonla ilk deneyim Fallout 3’te geldi ve klasik Bethesda RPG’nin ön kapağını süsleyen, fraksiyonun ikonik Güç Zırhı oldu. Brotherhood of Steel, Fallout 4’te Boston çevresindeki mutantlara karşı savaş açarak tekrar geri dönecekti.

STEEL DAWN GÜNCELLEMESİ FALLOUT 76 TÜM PLATFORMLARDA

Steel Dawn güncellemesi artık tüm platformlarda için çıktı ve cretsiz olarak sunuluyor. Teknik olarak güncelleme, Bethesda’nın sistemlerindeki bir aksaklık nedeniyle, oyuncular için geçen haftanın başlarında, genişletmeyi 1 Aralık’ta planlanan çıkış tarihinden bir hafta önce kullanıma sunmuştu.

Güncellemeyi geri almak yerine Bethesda, Steel Dawn’ı programın biraz ilerisinde yayınlayarak her şeyi hayata geçirmeye karar verdi. Bu nedenle, şu anda Fallout 76 sunucularının güncelleme başlamadan önce çevrimdışına alındığı bir bakım dönemi yoktur, çünkü zaten yayındadır.

Bethesda’nın MMO’suna ilk kez girmeyi düşünüyorsanız, oyuna girerken bilmeniz gereken her şeyi eksiksiz bir şekilde gözden geçirmek için Fallout 76 ipuçları kılavuzumuza gidebilirsiniz.

Exit mobile version