Fakir Bolt X Plus Aqua 8472 Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge Özellikleri (İnceleme)

Yaşam alanlarında hijyen ve temizlik, Fakir Hausgeräte Bolt X Plus Aqua 8472 şarjlı dikey süpürge ile gerçek bir konfora dönüşüyor.

Üstün Alman teknolojisini evlere taşıyan Fakir Hausgeräte’nin en yeni şarjlı dikey süpürgesini test ettik. Farklı bir deneyim oldu, açıkçası ofisçe, son dönemde hiç olmadığı kadar ‘ışıl ışıl’ bir dünyaya transfer olduk diyebiliriz. Gerçek bir temizlik ikonuyla harika zaman geçirdik. Şimdi deneyimimize dair öne çıkan detayları aktaralım…

H. Wilhelm Kicherer tarafından 1933 yılında Almanya Stuttgart’ta kurulan Fakir; Almancada aile anlamına gelen Familie ile markanın kurucusunun soyadı Kicherer’in birleşimiyle doğmuş bir marka. 1985 yılından beri de Türkiye pazarında.

Fakir Hausgeräte’nin en yeni Şarjlı Dikey Süpürgesi Bolt X Plus Aqua 8472; özgün tasarımı, ergonomik yapısı, emiş gücü ve teknik özellikleriyle önde. Bakteri, polen ve ev akarlarının filtrasyonunda etkili olan aynı zamanda astım ve alerji hastalarına tavsiye edilen HEPA 13 filtresiyle Bolt Şarjlı Dikey Süpürge, pek çok ihtiyaca çözüm sunan özellikleri ile temizliği sorun olmaktan çıkartıyor.

Evcil Hayvanları Olanlar için Hijyen Çok Kolay

Evcil hayvan sahipleri için ayrı bir yere sahip olan model, yüksek çekiş gücü ile bu zorlu konuyu da basitleştiriyor. Evde bu kapsamda yoğun hijyen ve sağlık açısından ideal koşulları sağlamaya yardımcı oluyor.

Polen ve ev akarları gibi birçok dikey süpürgenin yeteri kadar başarılı olamadığı bir alanda harikulade performans sergilediğini belirtelim. Çokyönlü ve çok güçlü. Özel tasarım bükümlü teleskobik borusuyla erişimi zor alanlara inebiliyorsunuz. Pratik kullanım, modelin başlıca özelliklerinden. Bu noktadaki pratikliği çeşitli şekillerde ele almak da mümkün. Sadece rahat kullanım değil, örneğin şarj edilme konusunda da büyük kolaylık sunuyor. 2 saat gibi kısa bir sürede şarjını yüzde 100 dolu hale getiriyor.

Kategorisinde ilk HEPA 13 filtrenin sahibi oluşu, iki saatte dolan hızlı şarj özelliği, geniş LCD ekranı, entegre mop aparatı sayesinde aynı anda hem silme hem de süpürge özelliği ve saçların dolaşmasını engelleyen özel başlık yapısıyla öne çıkan Fakir Hausgeräte Bolt X Plus Aqua 8472 modeli, özel tasarım bükümlü teleskobik borusuyla erişimi zor alanlara ulaşarak pratik çözümler sunuyor. Masanın altı, koltukların arası, arkalar, zor köşeler onunla kolaylaşıyor.

Fakir Hausgeräte, Bolt Şarjlı Dikey Süpürge modellerindeki aparatlarına ek olarak farklı yüzeyler ve amaçlar için ihtiyaca uygun farklı başlıkları ile de dikkat çekiyor.

Tüm sert zeminler için kuru temizlik imkânı sunan aynı zamanda parlatma da yapan parke parlatma aparatı zemin temizliğinde harikalar yaratırken, yatak ve koltuklarda UV ışık ile temizlik yapmayı sağlayan özel mini turbo başlığı ise derinlemesine temizlik sağlıyor.

Fakir Bolt X Plus Aqua 8472 Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürgenin Artıları

Exit mobile version