F1 2021 oyunu duyuruldu! F1 2021 ne zaman piyasaya çıkacak? İşte detaylar

Codemasters ve Electronic Arts, yeni nesil yarış deneyimi olan F1 2021 oyununun 16 Temmuz’da başlayacağını duyurdu. Oyunda, 2021 FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası için takımlar, sürücüler ve pistler yer alacak. Ayrıca yeni bir hikaye modu, iki oyunculu seçenekli genişletilmiş bir kariyer modu ve üç yeni devre sunar: Portimão, Imola ve Cidde. PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One ve PC’de Steam üzerinden başlayacak.

İŞTE F1 2021 OYUNU İLE İLGİLİ DETAYLAR

Yeni hikaye modu Braking Point’te oyuncular, Formula 2 saflarından Formula 1 dünyasında yıldız olma şansına yükselirken destansı bir yolculuğa çıkıyorlar. Oyuncuları göz alıcı F1 dünyasına çekiyor. Hem pistte hem de pist dışında yaşam tarzı: en üst düzeyde rekabet edebilmek için gereken rekabet, duygu ve bağlılık.

Kariyer modunu, arkadaşların çevrimiçi olarak katılmalarına ve birlikte oynamalarına veya farklı takımlar seçmelerine ve senkronize yarış oturumlarında pistte rekabet etmelerine olanak tanıyan yeni bir iki oyunculu seçenekle genişletiyor. Her sürücünün asistleri üzerinde kontrole sahip olması, çeşitli beceri seviyelerindeki oyuncuların bir araya gelip rekabet etmesine izin verir. Kariyer modu, oyuncuların sezonun herhangi bir noktasında gerçek zamanlı sürücü ve inşaatçı sıralamalarıyla başlamasına olanak tanıyan “Gerçek Sezon Başlangıcı”nı da sunar.

Battlefield 6, PlayStation 4 ve Xbox One’da olmayabilir

Codemasters’ın seri oyun direktörü Lee Mather, “Braking Point, yıllardır yapım aşamasında olan heyecan verici bir yenilik. Oyun deneyimini genişletmekten ve oyuncuların hem pistte hem de pist dışında Formula 1’de hayatın en yüksek ve en düşük seviyelerini yaşamasına izin vermekten gurur duyuyoruz. Point, oyunu dönüştürüyor ve oyuncuları gezegendeki en büyük yarış gösterisinin merkezine koyuyor.” dedi.

Codemasters F1 kıdemli seri direktörü Paul Jeal “Daha fazla seçenek ve oyun oynamak için yeni yollar yaratıyoruz. Gerçek Sezon Başlangıcı, oyuncuların kariyerlerini F1 sezonuna göre ayarlamalarına olanak tanıyor. İki oyunculu Kariyerin eklenmesi, ikonik oyun moduna yeni zorluklar getiriyor. Oyuncular artık birlikte oynamayı ve başarıyı paylaşmayı seçebilir veya kişisel zafer için rekabet edip çabalayabilir.” sözlerini kullandı.

Standart Sürümü ön sipariş eden oyuncular, yeni hikaye deneyiminin kurgusal yıldızlarından esinlenen özel oyun içi öğeler seti olan Braking Point İçerik Paketi ve 5.000 PitCoin alacak. Dijital Deluxe’ün avantajları arasında, özelleştirme içeriği, 18.000 PitCoin, Braking Point İçerik Paketi ve üç günlük erken erişimle birlikte My Team’de kullanılmak üzere yakında tanıtılacak yedi F1 sürücüsü yer alıyor.

 

Exit mobile version