Exynos 2100 ile Samsung Galaxy S21 Ultra Geekbench’te görüntülendi

Dışarıda ve vahşi doğada epeyce Samsung Galaxy S21 Ultra birimi var gibi görünüyor. Akıllı telefon, Geekbench’te birbiri ardına altı dakika içinde iki kez göründü. Her liste, Exynos 2100 SoC’nin kendisine güç verecek tamamen farklı bir resmini çiziyor. Geekbench, bir akıllı telefonun gerçek dünyada nasıl performans göstereceğinin göstergesi olmasa da, yük altında nasıl çalışacağı konusunda iyi bir fikir veriyor.

WhatsApp Web beklenen özelliği getiriyor: Görüntülü arama

Samsung’un Galaxy S21 amiral gemilerini, bu noktada bir aydan kısa bir süre sonra 14 Ocak’ta tanıtmasını bekliyoruz. Her zaman olduğu gibi, geçtiğimiz aylarda, önümüzdeki amiral gemisi üçlüsünden ne bekleyebileceğimiz konusunda bize iyi bir fikir veren çok sayıda sızıntı gördük. Şimdi Geekbench’te Samsung’un kendi Exynos 2100 yonga seti tarafından desteklenen Galaxy S21 Ultra’nın bir listesiyle ilginç bir bulgular daha var. Bu, muhtemelen Hindistan’da ve Avrupa gibi diğer bölgelerde satışa çıkacak. Samsung’un geleneksel olarak kendi yonga setlerini tercih ettiği sürümdür.

İŞTE SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA TELEFONUNUN GEEKBENCH PUANI

Cihaz, SM-G998B model numarasını taşıyor. Tek çekirdekli testte 1.006 puan ve çok çekirdekli bölümde 3.059 puan yönetti. CPU’nun temel frekansı 2,21 GHz’de listelenmiştir ve bu muhtemelen güç açısından verimli Cortex A-55 kümesidir. Bu puanları S21’in Snapdragon 888 sürümüyle karşılaştırmak, Exynos destekli cihaz lehine küçük bir fark ortaya çıkarır. Ancak her iki cihazın da hala bitmemiş prototipler olduğunu unutmayın. Yeni liste ayrıca S21 Ultra’nın 12GB RAM ile geldiğini ve Android 11’i başlattığını ortaya koyuyor.

Geçmişteki sızıntılara dayanarak, Exynos 2100’ün, 2,81 GHz’de çalışan üçlü Cortex-A78 çekirdeği ve 2,21 GHz’de çalışan dört güç verimli Cortex-A55 çekirdeği ile birlikte 2,91 GHz’e kadar saat hızına sahip X1 ana çekirdeğiyle gelmesi bekleniyor. Özellikle A78 ve A55 çekirdekleri, Snapdragon 888’de bulunanlardan biraz daha yüksek saat hızına sahip, bu da bazı marjinal kazanımları açıklıyor. Ancak yonga seti duyurulduktan sonra resmi sonuçları beklememiz gerekecek.

Exit mobile version