Euphoria Benzeri Diziler

Euphoria benzeri diziler arayışında olanlar, bu arayışınıza son verecek olan listemizdeki dizileri denemek isteyeceksiniz.

Euphoria Benzeri Diziler

Son zamanların en popüler dizilerinden biri olan Euphoria’ya dünyanın dört bir yanından ilgi var ve bu da dizinin gittikçe daha popüler bir hâle gelmesini kaçınılmaz yapıyor. Diziyi izledikten sonra kendinizi yerini dolduracak bir dizi olmaması nedeniyle boşlukta hissetmeye başladıysanız Euphoria benzeri diziler listesi buna son verebilir.

Daha çok gençlerin seveceği türe sahip en iyi dizileri sıraladığımız listedeki yapımlara göz atabilir ve ilk olarak hangisini izleyeceğinize karar verebilirsiniz.

Euphoria Benzeri Diziler Listesi

Euphoria dizisi ile en çok benzerlik gösteren yapımlar bu şekildedir. Bu dizilerin konusunu aşağıdan öğrenebilirsiniz.

My So-Called Life

My So-Called Life, sürekli olarak varoluşsal krizin içinde olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Angela Chase karakterine odaklanıyor. Depresyon ve aşk gibi konulara değinilen dizide Angela, hayatı okul koridorları ve yemek saatlerinin arasına sıkışmışken bir anlam arayışına giriyor.

One of Us is Lying

One of Us is Lying, klişelerden yola çıkan bir dizi olsa da olayları şaşırtıcı bir şekilde ele alıyor. Okuldaki öğrencilerden birinin öldürülmesini konu olarak ele alan dizi, beş çocuktan sadece dördünün sağ çıkması ile başlıyor. Bu dört kişiden birinin suçlu olsa da hangisinin olduğu bilinmiyor.

Looking for Alaska

Looking for Alaska son derece sakin, abartı içermeyen bir gençlik dizisidir. Hiçbir günün partisiz geçmediği, sürekli şarkı çalan yeni nesil gençlik dizileri sizin için aşırı bunaltıcı bir hâl aldıysa Looking for Alaska’ya bir şans vermek isteyebilirsiniz.

Dizi, gençlerin en samimi olduğu anlara odaklanıyor. John Green’in romanından uyarlanan dizi, özüne oldukça bağlı kalsa da diziye yeni bir soluk getiren bir yaklaşım da benimsiyor.

Scream Queens

Kısa ömürlü bir dizi olan Scream Queens’te maskeli ve elektrikli testeresi olan bir katil, Wallace Üniversitesinde serbestçe dolaşıyor. Emma Roberts tarafından canlandırılan Chanel, çılgına dönmüş bir seri katil tarafından takip edilirken kendisinin yanında kız kardeşleri de her saniye tehlikededir.

Dizi çok kısa sürmüş olsa da bu tür komedi tarafı korku kısmının üzerini kapatan yapımları izlemeyi seviyorsanız bu diziyi de seyredeceksinizdir.

Exit mobile version