Epson SureLab SL-D800

Epson’ın SureLab SL-D700 modelinin geliştirilmiş yeni versiyonu olan D800’ü test merkezimizde ağırladık. Zarif bir tasarımla geliyor. Yüksek kaliteli fotoğraflar basmak ve ilgili ürünlerle mevcut işlerini geliştirmek isteyen fotoğraf stüdyoları ve profesyonel fotoğrafçılar için tasarlanmış bir fotoğraf üretimi yazıcısı. Çok çeşitli boyutlarda, parlak, yanardöner ve mat kağıt üzerine, müşterinizin her istediği basma esnekliğini sunabilen bir model.

SL-D800 kullanıcıların iş kapsamını geliştirmek amacıyla, kağıt esnekliği düşünülerek tasarlanmış. Desteklenen baskı uzunlukları 89 mm, 102 mm, 127 mm, 152 mm, 203 mm ve 210 mm’lik rulo kağıt genişliğinde 50-1000 mm arasında. Burada dikkat çekici nokta 89 mm’den kısa baskıların alınabilir olması. D700’de 89mm’den kısa basılamıyordu. Artık minimum 50mm’ye kadar fotoğraf boyutları alınabiliyor. Ayrıca parlak, yanardöner ve kağıt esaslı mat ortamı destekler. Bu inovasyon oldukça iyi ve beğenimizi kazandı. Ayrıca ürüne rulo takıp çıkarmak çok basit. Power butonunun hemen yanında bir de roll değiştirme butonu var. Rulo takarken kullanılan spindle adı verilen parça, daha ergonomik hale getirilmiş. Bunlar önceki modele göre öne çıkan diğer yenilikler arasında.

Geniş renk yelpazesi, derin siyah renkler ve boya esaslı bir yazıcının üstün parlaklık seviyesine sahip 6 renkli yazıcının pürüzsüz tonlaması ile standart kalitede 360 sayfa/saat (15×10 cm) üretim hızı dikkat çeken bir diğer nokta. İlk fotoğraf baskı hızı çok iyi. İlk çıktıyı çok daha hızlı alabiliyoruz. Performans konusunda ideal bir aygıt. Ultrachrome® D6r-S mürekkeplerle birlikte eksiksiz sonuçlar alabiliyorsunuz.

SL-D800 uzun ömürlü kullanım için tasarlanmış ve kullanıcıların yıllarca verimli çalışmasını sağlamayı esas alıyor. Sert, sağlam bir baskı tepsisi, geliştirilmiş mil tasarımı ve sezgisel kağıt değişiminden yararlanıyor.

Opsyonel olarak satılmakla birlikte önerebileceğimiz, çıkan fotoğrafların istiflenmesi için yeni, çok daha sağlam yapıda stacker ünitesi muazzam. Kağıt tozunu gidermek için kullanılan makina içi pad’ler ve rulo kağıttan kaynaklanan kıvrımı alan Decurler ünitesi de dikkatimizi çeken avantajları arasında sayılabilir. Çıktıları hem daha hızlı hem de daha düz alıyoruz. Driver ve yönetici arayüzü de çok daha kullanıcı dostu hale getirilmiş.

Genel itibarıyla son kullanıcıdan ziyade yüksek kaliteli fotoğraflar basmak ve baskı işlerini çok çeşitli formatlarla geliştirmek isteyen fotoğraf stüdyoları ile fotoğrafçılar için ideal bir model.

Artılar:

Fiyat

Tasarım

Hız ve performans

Baskı tepsisi

Kullanım kolaylığı

Kolay kurulum

Eksiler:


 

Exit mobile version