Epson L5290 İnceleme: Fiyat-Performans Canavarı Yazıcı

Epson L5290 inceleme yazımızda tam anlamıyla bir fiyat-performans ürünü olan Epson L5290 ile ilgili merak edilenlere değindik.

Sorunsuz baskıyı en pratik hâlde dönüştüren tam bir fiyat-performans canavarı olan Epson L5290 inceleme odağımız oldu.

Epson L5290 özellikle son yıllarından en yetenekli ve en pratik modellerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Sizin de eğer ilginizi çektiyse hakkında her şeyi bilmek istiyor olabilirsiniz. Peki, bu ürün hangi özellikleri ile öne çıkıyor? Artıları, eksileri başta olmak üzere hakkında merak edilen her şey burada.

Epson L5290 İnceleme Detayları ve Özellikleri

ADF ve faks özellikli A4 çok işlevli yazıcı Epson L5290; yazdırma, fotokopi, tarama ve faks özellikli bir model. Ultra düşük baskı maliyeti iddiası ile geliyor, ilerleyen kısımda değineceğiz. Tek mürekkep setinde verimli baskı adetleri sunuyor. Sorunsuz mürekkep tank sistemi, tuşlu kilitli şişeler ve tasarımı ile dağınıklık yaratmadan yeniden doldurma imkanı sunuyor.

Yeniden doldurulabildiği için kartuşların çöpe atıldığı o eski nesil deneyim de önceki sayfalarda kalıyor Epson L5290 sayesinde. Ayrıca akıllı telefon üzerinden yönetim özellikleri mevcut.

Epson Smart Panel uygulaması, akıllı telefondan ya da tabletten kurulum, izleme, yazdırma, tarama ve daha fazlasını pratik ve modern bir arayüz eşliği de sağlıyor. Sorunları da bu uygulama sayesinde kolaylıkla giderebilirsiniz.

Kartuşlara veda ettiğimiz için çok memnunuz. EcoTank, evde ya da küçük ofislerde sorunsuz baskı sağlıyor; ultra yüksek kapasiteli mürekkep tankları, karışıklık yaratmadan yeniden doldurmaya olanak tanıyor. Ve dahası şişeler, yalnızca doğru rengin yerleştirilebileceği şekilde tasarlanmış.

Epson L5290 Özellikleri

Bütçe dostu bir yazıcı ve baskı maliyetlerinde %90’a kadar tasarruf etmenizi sağlıyor. Kutu içeriğinde 3 yıla kadar dayanabilen mürekkep şişesi seti bulunuyor. Şişelerde 60-66 adet kartuşa eşdeğer seviyede mürekkeple beraber geliyor ve bunu keyifle kullanıyorsunuz.

3,7 cm renkli LCD ekranla geliyor. Kolay arayüze sahip ekranda her şey derli toplu. Kullanım ciddi anlamda rahat. Modelde ayrıca 100 sayfalık arka kağıt tepsisi var. Dakikada 15 adede kadar yazdırma hızları da gayet iyi. Dakikada ışık hızında baskı almak gibisi yok!

Kompakt bir tasarıma, Apple AirPrint desteğine ve Wi-Fi, Wi-Fi Direct ve Ethernet bağlantısına sahip olan yazıcıyı mevcut ev veya ofis kurulumunuza kolayca entegre edebilir ve cep telefonlarından, tabletlerden ve dizüstü bilgisayarlardan baskı alabilirsiniz.

PrecisionCore Heat-Free Teknolojisi ile daha düşük enerji tüketiminin ve daha az yedek parça ihtiyacının keyfini çıkarabilirsiniz. Yazıcı kafası da önceden yüklenmiş olarak gelir, böylece yazıcınızın kurulumu sorunsuz olur.

MicroPiezo, baskı teknolojisine sahip. Baskı Kalitesi 5760 x 1440 dpi seviyesinde ve gayet iyi. Mac OS X 10.6.8 ile Windows 7 ve üzeri işletim sistemleri ile sorunsuz çalıştığını da belirtelim. Kart okuyucusu bulunmuyor.

Tasarım tarafında öne çıkan özelliklerine baktığımızda kompakt inkjet tanklı yazıcının ağırlığı yaklaşık 5 kg. Ölçüleri ise 38 cm x 24 cm x 35 cm şeklinde. Kutu içeriğinde yazıcı ve detaylı kullanım kılavuzu yer alıyor. Son olarak 2 Yıl Epson Türkiye Garantili olarak satışının gerçekleştirildiği de ekleyelim.

Epson L5290 Artıları Neler?

Exit mobile version