Epic Games Store’da bugünün ücretsiz oyunu: Tropico 5

Epic Games Tropico 5 oyununu bugün ücretsiz olarak veriyor. Yalnızca Aralık ayında, Epic Games Store kullanıcılarına 2020 Yılbaşı İndirimi kapsamında düzinelerce ücretsiz oyun sunuldu. The Long Dark, Cities: Skylines ve Oddworld: New N Tasty, zaten kitaplığınızın bir parçası olabilir. Eğer öyleyse günlük tekliflere ayak uydurmak gerekiyor. Aralık ayı boyunca çok daha fazlası planlanmış gibi görünüyor. Son zamanlarda yapılan bir sızıntı, sözde promosyona dahil olan popüler başlıkların uzun bir listesini sağladı. Şimdiye kadar çoğu dikkat çekti. Tropico 5, ücretsiz Epic Games Store kataloğunun en son üyesi ve sızdırılanlar listesine dahil edildi.

Ocak ayı için Xbox Games With Gold oyunları duyuruldu

Eğer buna aşina değilseniz Tropico 5, oyuncuların imparatorluklarını küçük bir yerleşim yerinden hareketli bir metropole inşa ettiklerini gören bir inşaat ve şehir yönetimi simülasyon oyunudur. Bir “diktatör simülasyonu” olarak belirtildi. Aslında oyun boyunca yayılmış bir miktar yanıltıcı mizah var. Eleştirmenlerden çoğunlukla olumlu eleştiriler topladı. Genellikle 19.99 dolara satılıyor. Bu nedenle 2020 Tatil İndirimi’ne kötü bir katkı değil.

Epic Games Store, 2020 boyunca bazı etkileyici oyunları dağıttı. Aralık ayı boyunca sunduğu günlük promosyonlar yılı sonlandırmanın harika bir yolu. Hiç şüphe yok ki herkes bu yıl geride kalmaya hazır. Birkaç ücretsiz oyunla bitirmek, 2021’de çalmanın güzel bir yolu.

Epic, oyunları sağa sola dağıtırken, Spotify’ı da hizmete getirmeye karar verdi. Bu hareketin ne hakkında olduğundan tam olarak emin değiliz. Ancak şirketler arasında yavaş yavaş gelecekteki bir ortaklık veya gelir paylaşımı anlaşması inşa ediliyor olabilir. Her iki durumda da, Spotify’ı Epic Games Store’dan indirilebilir ve ücretsiz ve indirimli oyunlarla birlikte bulacaksınız.

Tropico 5’i yarın saat 10: 00’dan önce almayı unutmayın.

Exit mobile version