Epic Games Store ücretsiz oyunları: Abzu ve Rising Storm: Vietnam

Epic Games Store bu hafta Abzu ve Rising Storm: Vietnam oyunlarını ücretsiz olarak oyunseverlere sundu. 2020 kötü geçti ancak Epic Games Store oyunlarda isabetli hamleler yapmaya devam ediyor. Bu hafta hem Rising Storm 2: Vietnam hem de Abzu Epic Games Store’da ücretsiz. Promosyon şu anda yayında ve 15 Ekim TSİ 18:00’e kadar oyunu ücretsiz indirip oynayabileceksiniz. Fazla düşünmenize gerek yok, sadece indirin ve oyunun keyfini çıkarın. Bunların her ikisi de çok farklı türlerde harika oyunlardır, bu nedenle birini beğenmezseniz diğerinden keyif almanız muhtemeldir.

ABZU İLE SU ALTININ TADINI ÇIKARIN

Giant Squid ve 505 Games’den bir su altı macera / keşif oyunu olan Abzu ile başlayacağız. Şimdi dört yaşın biraz üzerinde ve daha önce Epic Games Store‘da ücretsiz bir oyun olarak gösterilmişti. Son kez kaçırdıysanız veya henüz oynama şansınız olmadıysa şimdi oynamayı bir düşünün.

Abzu’da, bir dizi güzel detaylandırılmış su seviyesini araştıran bir derin deniz dalgıcısısınız. Oyunda hafif yapboz unsurları var ancak bu büyük ölçüde etkileyici sahneler arasında sıradan bir yolculuktur. Abzu’nun bir oyun olduğu kadar deniz yaşamının 3 boyutlu sanatsal bir sergisi olduğu da söylenebilir. Yolculuktan hoşlanıyorsanız, kesinlikle Abzu’nun tadını çıkaracaksınız.

BALDUR’S GATE 3 ERKEN ERİŞİME AÇILDI

SAVAŞ CEHENNEMDİR VE BUNU RISING STORM ile HİSSEDECEKSİNİZ

Savaşta güzellik olduğunu söylerler ama onu Vietnam savaş bölgesinin ortasında kömürleşmiş bir tepede bulmanız gerekecek. Bunun için bol şans. Rising Storm 2: Vietnam, size kesinlikle Battlefield oyunlarını hatırlatacak bir one person nişancı oyunudur. Elbette, 60’lar ve 70’lerdeki Vietnam / Amerikan savaşı döneminde gerçekleşir. Tripwire Interactive, oyunu 2017 yılında çok olumlu bir beğeni ile piyasaya sürdü. Yıllarca içerik ve teknik güncellemeler yapıldı. Şimdi bu oyunu ücretsiz olarak tüm bu içeriğin tadını çıkarmak için mükemmel bir zaman. Özellikle de kaotik takım nişancılığından hoşlanıyorsanız.

RISING STORM BATTLEFIELD’E BENZİYOR

Tıpkı Battlefield gibi, oyun savaşmak için 20’den fazla haritayla 64 oyuncuya kadar maçı destekliyor. Oyun ayrıca, ayrıntılara çok fazla takılmadan Battlefield’den biraz daha gerçekçi tarafa dayanıyor. O döneme ait otantik ekipmanlar denenecek 50’den fazla silah da var.

Alev püskürtücüler, napalm yüklü helikopterler, tripwire mayınları ve çok daha fazlası var. İşler sizin için biraz fazla gerçek olursa, her zaman Army Men tarzı eklentiyi deneyebilirsiniz. Bu seni fazladan çalıştıracak ama oldukça iyi görünüyor.

EPİC GAMES STORE GELECEK HAFTANIN OYUNLARI

Bu haftanın güçlü teklifine ek olarak, gelecek haftanın oyunları da heyecan verici görünüyor. Görünüşe göre Epic Games Store, odağını tatil için daha uygun ücretsiz oyunlara kaydıracak. Amnesia: A Machine for Pigs, ruhunuzu dehşetin derinliklerine sürükleyecektir. O kadar korkutucu olmayan bir şey istiyorsanız, fantezi unsurları içeren 2D bir ortaçağ macerası olan Kingdom: New Lands’i deneyebilirsiniz. Bu oyunlar önümüzdeki hafta Epic Games Store’dan ücretsiz olacaktır.

Exit mobile version