Epic Games Store “İstek Listesi” bölümünü iyileştiriyor

Epic Games Store, hayranlara istedikleri tüm oyunları takip etme ve bunlardan haberdar olma olanağı veren "İstek Listesi" sisteminde güncelleme yapıyor.

Epic Games Store bu noktada birkaç yaşında olabilir. Ancak platform, müşterilerin yaşam kalitesine yönelik özellikler söz konusu olduğunda; rekabet eden çevrimiçi vitrinleri yakalamak için hala çalışıyor. Bununla birlikte, Epic Games tarafından yakın zamanda yapılan bir güncelleme, hayranların dört gözle bekleyebilecekleri oyunları daha iyi takip etmelerini sağlayan; çok ihtiyaç duyulan yaşam kalitesi iyileştirmelerinden birini tanıttı.

Bu güncelleme çoğunlukla Epic Games Store’daki “İstek Listesi”nin çalışma şeklini içerir. Müşterilere yakında çıkacak birçok oyunu yer imlerine ekleme şansı verir. Oyuncular ayrıca, her gün piyasaya sürülen ve sürekli büyüyen oyun kitaplığına göz atarken karşılayamayacakları oyunları da işaretleyebilirler.

EPIC GAMES STORE İLE İSTEK LİSTESİNE 250 OYUN EKLEYİN

Bu yeni güncellemenin özellikle “İstek Listesi” sistemiyle değiştirdiği şey; bir seferde her oyuncunun listesine kaç oyun eklenebileceğinin üst sınırını değiştirmiş olmasıdır. Oyuncuların bu Epic Games “İstek Listesi”ne ekleyebilecekleri yeni oyun limiti, daha önce eklenebilecek olan önceki 50 oyundan daha fazlası olan 250 oyundur.

Bazı hayranlar, “İstek Listesi” kapağının tamamen kaldırılabileceğini umarak; istedikleri oyunları listelerine eklemelerine ve almak istedikleri her oyunun yer imini tutmalarına izin verdi. Bazı durumlarda, hayranlar çoğunlukla İstek Listelerine bir oyun eklemenin, bir indirim veya indirim olduğunda onları güncellemeler için kaydettirmesine veya Epic Games Store’da sınırlı bir süre için ücretsiz olmalarına bakar. Dolayısıyla, bu listeye daha fazla oyun eklemek; hayranların en çok heyecanlandıkları oyunların fiyat güncellemelerini daha iyi alabilecekleri anlamına geliyor.

Epic Games Store’a gelen daha küçük bir güncellemedir. Küçük yaşam kalitesi iyileştirmeleri, genellikle müşterileri farklı çevrimiçi vitrinlerde daha rahat hale getirir. Hayranların çevrimiçi alışverişin getirdiği kötü amaçlı yazılım veya diğer komplikasyonlar riski olmadan satın alma konusunda kendilerini güvende hissetmelerini sağlamanın yanı sıra; Epic Games Store’u lider bir platform olarak güçlendirmeye devam eden bu küçük ayrıntılardır. Umarım Epic Games, diğer vitrinlerle rekabet etmeye gelen oyuncuların erişimini iyileştirmek için daha fazla güncellemeye sahiptir.

Exit mobile version