Epic Games Store Haftanın 2 Ücretsiz Oyununu Açıkladı

Bu haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunları artık mevcut ve hayranlar gelen oyunlarla onları bekleyen korkulara hazırlanabilir.

Epic Games Store duyurduğu en son ücretsiz oyununu çıkardı. Artık yeni hafta ücretsiz olacak oyunların açıklanmasına sıra geldi. Her oyun çıkışında olduğu gibi Epic Games Store da gelecek haftanın adını açıkladı. Cadılar Bayramı trendi devam ediyor gibi görünüyor.

İşte Epic Games Store Haftanın Ücretsiz Oyunları

Epic Games Store tarafından 2021’de birçok ücretsiz oyun verdi. Daha iki ay olmasına rağmen, birçok oyun da yolda. Geçen haftaki oyun düşüşüyle ​​Epic Games, bu haftanın özel teklifleri olarak Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse ve Paladins Epic Pack’i ortaya çıkardı. İlki orijinal Xbox’ta 2005 kült klasiğinin remaster’ıydı. İkincisi, çok oyunculu nişancı Paladins için DLC’dir. Bu oldukça çılgın oyunda, oyuncular bir zombiden beklendiği gibi sadece tüketmek için taze beyinler arayan; ancak insanlar çok işbirlikçi olmayan Stubbs the Zombie’yi kontrol ediyor. Paladins Epic Pack, oyunculara anında dört yeni şampiyonun (Androxus, Raum, Tyra ve Ying) yanı sıra dört yeni görünüm verir.

Oyunların İndirmek İçin Ne Kadar Süreniz Var?

Hem Stubbs the Zombie hem de Paladins Epic Pack resmi olarak Epic Games Store’dan indirin. Önceki Epic Games Store indirimlerinde olduğu gibi, kullanıcıların şu andan itibaren 21 Ekim 08:00’e kadar bu oyunları talep etmeleri gerekiyor. Epic Games ayrıca önümüzdeki haftanın ücretsiz başlığının, orijinal 2014 oyununun 2017 remaster’ı olan Sleep Enhanced Edition arasında olacağını açıkladı. Resimdeki oyuncak ayıyı tutan yürümeye başlayan çocuğa aldanmayın. Çünkü bu çok rahatsız edici bir oyun.

Between the Sleep, Krillbite Studio tarafından geliştirilen; oyuncunun bir dizi loş ışıklı ortamı keşfederken yürümeye başlayan çocuğu kontrol ettiği bir birinci şahıs hayatta kalma korku oyunudur. Oyunculara, çok uzun olmasa da çevrelerini aydınlatmak için kucaklayabilecekleri Teddy adında bir oyuncak ayı yardım eder. Among the Sleep oyunu boyunca, oyuncu canavarlar tarafından takibe alınır. Kendilerini savunmanın hiçbir yolu olmadığından, oyuncuların yapabileceği tek şey saklanmak ve bulunmamalarını ummaktır. Krillbite Studio, başarılı bir Kickstarter’dan sonra Among the Sleep’i geliştirdi.

Stubbs the Zombie ayrıca zombiler ve kan gibi korku ikonografisine sahip olsa da; korkutucu olduğundan daha fazla rahatsız edici olan oldukça aptal bir oyundur. Bu nedenle, Among the Sleep, biraz daha tüyler ürpertici bir oyun. Muhtemelen Stubbs the Zombie tarafından hayal kırıklığına uğrayanlar için bu oyun korku ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Gelecek haftaya kadar, hayranlar Epic Games Store’un Cadılar Bayramı için hangi korkunç oyunun çıkacağını öğrenecek.

Exit mobile version