Epic Games Store Haftalık Oyunları Belli Oldu

Epic Games Store, her hafta olduğu gibi bu haftada bazı oyunları kullanıcıları için ücretsiz yaptı.

Epic Games Store, önümüzdeki hafta sunacağı ücretsiz oyunları açıkladı.

Platform, her hafta yeni ücretsiz oyunlar sunarken, kullanıcıların bir sonraki haftanın ücretsiz oyunlarını da açıklıyor. Platform, her Perşembe saat 10.00’da yeni oyunları açıklıyor. Böylece kullanıcılar hemen oyuna sahip oluyor. Ayrıca dijital oyun koleksiyonları için iki yeni oyun da geliyor.

Dead by Daylight Ve while True: Learn() 9Aralık’a Kadar Ücretsiz

Platform kullanıcıları, 9 Aralık 19:00’a kadar Dead by Daylight ve while True: Learn()’e sahip olabilir. Dead by Daylight, bazılarının hayatta kalma rolünü üstlendiği 4’e karşı 1 çok oyunculu korku oyunudur. Dead by Daylight oyununda geliştiricisi Behavior Interactive tarafından yaratılmış çeşitli orijinal katiller var. Ancak birçok insan için asıl şans, ikonik korku filmi kötü adamları kontrol etme olasılığı . Diğer ücretsiz oyun ise True: Learn(), kod öğrenimi ile ilgili eğitici bir oyundur.

Epic Games Store kullanıcılarının 9 Aralık’a kadar Dead by Daylight’ı talep etmeleri gerekiyor. While True: Learn() ile diğer ücretsiz oyun promosyonlarının aksine, EGS ücretsiz oyunları tamamen ücretsizdir. Abonelik gerekmez; Ücretsiz oyunları talep etmek için kullanıcıların tek yapması gereken Epic Games Store uygulamasını indirmek.

Epic Games, Aralık 2021 için Ücretsiz Oyunlar

Dead by Daylight – 9 Aralık’a kadar
while True: learn() – 9 Aralık’a kadar
Godfall: Challenger Sürümü – 9 Aralık – 16 Aralık
Prison Architect – 9 Aralık – 16 Aralık

Bu arada platform, önümüzdeki hafta çıkacak olan ücretsiz oyunları da açıkladı. Epic Games Store kullanıcıları 9 Aralık 19:00’dan 16 Aralık 19:00’a Godfall: Challenger Edition ve Prison Architect’i kadar ücretsiz talep edebilirler. Epic Games Store’un önümüzdeki hafta çıkacak ücretsiz oyunlarıyla ilgili ilginç olan şey, Godfall: Challenger Edition’ın Aralık 2021’deki ücretsiz PS Plus oyunlarından biri olması.

Godfall: Challenger Edition, duyurulmasından bu yana tartışmalı olduğunu kanıtladı. Godfall: Challenger Edition,  oyun sonu içeriğine odaklı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Temel oyun hikayesi içeriğini veya Fire & Darkness genişlemesini içermez ve oyuncuların yarasadan hemen sonra tam seviyeli bir karaktere sahip olmalarını sağlar. Bazı PS Plus aboneleri bu konuda hayal kırıklıklarını dile getirdi ve platform kullanıcılarının da aynı şekilde hissetmesi olası. Ancak platform, ücretsiz oyunları tamamen ve gerçekten ücretsiz olduğundan ve PS Plus gibi bir abonelik gerektirmediğinden daha az tepki olabilir.

 

Exit mobile version