Epic Games, Fortnite Dünya Kupası’nı iptal ettiğini açıkladı

Epic Games, Fortnite ile üçlü formatını ikiye katlamayı ve Dünya Kupası dahil tüm yüz yüze turnuvaları iptal etmeyi içeren 2021 için rekabetçi planlarını duyurdu. Rekabetçi Fortnite, Epic Games oyunun rekabet yönünden vazgeçtiğine dair spekülasyonları besleyen iletişim eksikliğiyle 2020’de yavaş bir başlangıç ​​yaptı. Turnuva oyununun yılın ikinci yarısında artması ve e-spor organizasyonlarını Fortnite kadrolarına yeniden yatırım yapmaya zorlaması nedeniyle, bunun doğru olmadığı ortaya çıktı. Epic, Trios formatından başlayarak planları adına zemin hazırladığı için 2021’de aynı kalıbı görmeyeceğiz.

Fortnite’da Kratos sızıntısı!

Trios FNCS

Trios, Fortnite turnuvaları için en eğlenceli ve rekabetçi format olarak kabul edilir. Topluluğun en saygın seslerinden biri olan BallaTW, birkaç ay önce verdiği röportajda çarpıcı sözler söyledi.

Bu röportajda Balla, ekipleri bir arada tutmak ve geçmiş FNCS etkinliklerinden popüler hikayelerin devamını teşvik etmek için standart bir Fortnite turnuva formatı çağrısında bulundu. 2021’de Epic tam da bunu yapmayı planlıyor.

Trios FNCS, Sezon 5 FNCS’den başlayarak 2021’in tamamını kapsayacak. “Üçlüler FNCS’de sabit olacak olsa da, yine de sezondan sezon puanlama ve / veya eleme formatlarını değiştirebiliriz. Bu değişiklikle ilgili umudumuz, FNCS’ye daha fazla istikrar ve tutarlılık sağlamaktır ”diye açıklamalarında belirttiler.

Sezon 5 FNCS, 4 Şubat’ta başlayacak, yeni bir rekabetçi Fortnite yılı ve Trios’un standardizasyonunu başlatacak.

Fortnite 2021 Dünya Kupası iptal edildi

COVID-19 küresel seyahati etkilemeye ve yüz yüze yapılan etkinlikleri sınırlamaya devam ederken Epic, başlamadan önce 2021 şahsen Fortnite sezonunu aradı.

İşler normale döndüğünde bazı kişisel Fortnite turnuvalarının devam ettiğini görmeliyiz. Tüm Fortnite turnuvaları çevrimiçi olarak düzenlenecek – yani 2021 Dünya Kupası olmayacak.

Epic “Neyin pratik ve güvenli olduğu hakkında hala pek çok şey bilinmemekle birlikte, 2021’de Fortnite Dünya Kupası dahil yüz yüze etkinlikler düzenlemeyi planlamıyoruz. Fiziksel olayların bir şekilde gelecekte bir noktada geri dönebileceğini umarak 2021 boyunca çevrimiçi yarışmalar sunmaya devam edeceğiz.” şeklinde açıklama yaptılar.

Aynı blog gönderisinde Epic, gelecek yıl daha fazla turnuva düzenleyerek rekabetçi Fortnite taahhüdünü açıkladı: En büyük yarışmalarımızın ötesinde, 2021’de, yıl boyunca daha fazla haftalık turnuvalar, benzersiz turnuvalar ve İçerik Oluşturucu Kupaları içeren bir program hazırlıyoruz.

Bu açıklama, oyuncuların ücretsiz kozmetikler ve küçük ödül havuzları kazanmasının bir yolu olan Marvel Knockout Super Series tarzındaki turnuvalara atıfta bulunuyor olabilir.

Exit mobile version