En İyi Tarayıcılar (PC/Android/iOS)

En iyi tarayıcılar listesinde hangi programlar yer almaktadır? İşte birbirinden başarılı web tarayıcılarının listesi!

Çevrim içi ortamda çok fazla sayıda web tarayıcısı bulunmaktadır. Peki, en iyi tarayıcılar neler? Aşağıda yer alan listede hız, kullanıcı arayüzü ve güvenlik gibi konularda çok başarılı olan yazılımlar yer almaktadır.

En İyi Tarayıcılar Listesi

En İyi Tarayıcılar-1

1. Google Chrome

Google tarafından geliştirilen Chrome, tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılan başarılı bir tarayıcıdır. Kullanıcı dostu arayüzüne sahip olan tarayıcıda uzantı desteği bulunmaktadır. Çok fazla sayıda eklentinin yer aldığı hizmette karanlık mod özelliği de mevcuttur.

Senkronizasyon desteğine sahip olan tarayıcıda gizli mod yer almaktadır. Gizli mod açıkken geçmiş kaydedilmez. Ücrestiz olarak sunulan hizmette şifre kaydedicisi de bulunmaktadır. Bu işlev, tarayıcı üzerinden hesaplarınıza hızlı bir şekilde giriş yapabilmenizi sağlar.

2. DuckDuckGo

Yalnızca Android ve iOS platformlarında yer alan DuckDuckGo özellikle gizlilik ve güvenlik konusu ile ön plana çıkmaktadır. Tüm çevrim içi izleyicileri engelleyen tarayıcı, güvenli internet deneyimi sunar. Tarayıcının masaüstü sürümü şu anda geliştirilme aşamasındadır.

3. Opera

Yıllar önce piyasaya sürülen Opera, günümüzde hâlâ büyük bir popülerliğe sahiptir. Modern arayüze sahip olan tarayıcının sol kısmında kenar çubuğu yer alır. Kenar çubuğunda Facebook Messenger ve WhatsApp gibi birçok hizmetin butonları bulunmaktadır.

Tarayıcıda VPN aracı da yer almaktadır. Bu araç sayesinde ücretsiz bir şekilde internette anonim olabilirsiniz. Cihazlar arasında senkronizasyon özelliğini içeren tarayıcıda yer imleri özelliği de bulunmaktadır.

4. Mozilla Firefox

Tüm dünyada çok popüler olan Mozilla Firefox, açık kaynak kodlu bir tarayıcıdır. Eklenti desteğine sahip olan tarayıcıda cihazlar arasında senkronziasyon özelliği bulunmaktadır. Üçüncü taraf çerezleri engelleme işlevini içeren hizmette gizli mod mevcuttur.

Özelleştirme seçenekleri ile dikkat çeken tarayıcıda çeşitli temalar yer almaktadır. Araba çubuğu ayarlarını ve yeni sekme düzenini kişiselleştirebilirsiniz. Hizmette ayrıca karanlık mod da bulunmaktadır.

5. Vivaldi

Çevrim içi izleyici engelleme özelliğine sahip olan Vivaldi’de sekme gruplandırma özelliği yer almaktadır. Tema desteği ile dikkat çeken tarayıcıda sekmeleri ikiye bölebilir ve böylece sekmeleri aynı anda görüntüleyebilirsiniz.

6. Aloha

Yerleşik VPN aracı ile dikkat çeken Aloha, Google Play Store ve App Store’da bulunmaktadır. VR videoları destekleyen tarayıcıda indirilenler yöneticisi de mevcuttur. Çok başarılı bir kullanıcı arayüze sahip olan uygulamayı Google Play Store üzerinden Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

7. Brave

Gizlilik ve güvenlik odaklı web tarayıcısı Brave, tüm dünyada çok büyük bir popülerliğe sahiptir. Çevrim içi izleyicileri engelleyen tarayıcıda HTTPS Everywhere ve komut dosyası engelleme gibi önemli özellikler içerir.

8. Safari

Apple tarafından geliştirilen Safari, çok başarılı bir tasarıma sahiptir. Yüksek performans sunması ile dikkat çeken tarayıcı üzerinden cihazlar arasında tarayıcı geçmişi, şifre ve yer imlerini senkronize edebilirsiniz. Önemli özelliklere sahip olan hizmet çok kullanışlıdır.

Yukarıda en iyi web tarayıcıları yer almaktadır. Bu tarayıcılardan bir tanesini kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca en iyi ücretsiz VPN programları yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version