En iyi koşu uygulamaları

Koşu, kendinizi formda ve daha sağlıklı tutmanın en iyi yollarından biridir. Bununla birlikte, koşma ile ilgili en zor şeylerden biri motive kalmaktır, ancak böylece fitnes hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Neyse ki, teknoloji sizi motive etmek için harika bir araç olabilir – özellikle ayrılma veya bırakma arzusu başladığı zaman.

Burada, Android ve iOS uyumlu cihazlar için en iyi koşu uygulamalarını topladık. GPS izleme, arkadaşlarınızla istatistikleri paylaşma ve hatta arkadaşlarla yarışma seçeneği sunuyorlar. Bu koşu uygulamalarının birçoğu Apple Watch ve Android Wear ile de tamamen uyumlu. öyleyse koşu ayakkabımızın tozunu alalım ve en iyi şortumuzu giyelim. Daha iyi sağlıklı bir yaşam için yola düşelim. 

 

Strava
Bu eğlenceli koşu uygulaması, kendinizi arkadaşlarınızla oyun oynuyormuş gibi hissetmenizi sağlıyor. GPS izleme özelliği sunuyor, ancak arkadaşınızın aktivitelerinin bir özetini görmenize ve bu sayede onlara meydan okumanıza olanak tanıyor. Ayrıca başkalarına kıyasla nasıl olduğunuzu görebiliyor, hedefler belirleyebiliyor, skorlara bakabiliyor ve aylık yarışmalara katılabiliyorsunuz. Ayrıca aktivitelerinizi Facebook, Twitter ve Instagram ile paylaşabiliyorsunuz. Güçlü topluluğu ve tasarımcının onu sürekli yenilemesi sayesinde Strava, mevcut en iyi koşu ve fitnes uygulamalarından biri olmaya devam ediyor.

 

Runtastic
Doktorlar, her gün en az 30 dakika egzersiz yapmayı hedeflemenizi tavsiye ediyorlar. Bu, Runtastic’i egzersiz yaparken sesli kitap veya podcast dinlemeyi sevenler için mükemmel bir uygulama haline getiriyor. Onun Story Running özellikleri öyküleri sadece $1″dan indirmenize izin veriyor ve her parça yaklaşık 40 dakika, bu iyi bir egzersiz için mükemmel bir süre. Uygulama ayrıca Android Wear ve Apple Watch için de optimize edilmiş. 

 

Runkeeper
Runkeeper, 50 milyondan fazla koşucunun oluşturduğu bir kullanıcı topluluğuna sahip olan başka bir harika uygulama. Motive kalmak çok önemlidir ve Runkeepers’ın sosyal yaklaşımı belki de en iyi özelliğidir. Bir dizi paylaşım özelliğinin yanı sıra, ödüller ile birlikte İlham almanıza ve motive olmanıza izin veriyor. Apple Watch, iTunes ve Spotify entegrasyonuna sahip ve Fitbit veya MyFitnessPal gibi diğer sağlık uygulamaları ile de çalışıyor.  

 

 

MapMyRun
MapMyRun, büyük ölçüde önemli bir koşu uygulaması olduğundan, 40 milyondan fazla kişiden oluşan bir üye topluluğu oluşturdu. Koşmak için yakınınızdaki yerleri bulmanıza izin veren özel bir Rota özelliğine sahip olmanın yanı sıra, arkadaşlarınızla onları paylaşma ve kaydetme araçları da sağlıyor. Uygulama ayrıca, otomatik olarak koşuları izleyebilir ve Garmin, Fitbit, Jawbone ve Under Armour’un (bu günlerde uygulamadan sorumlu olan marka olan) cihazları ile tüm verileri senkronize edebilir. Bu derin özelleştirme ve ödüllendirici sosyal özellikleriyle MapMyRun başarının bir anahtarıdır. 

 

Nike+ Run Club
Nike+ Run Club, eğitiminize uyarlanabilir bir yaklaşım getiren bir koşu uygulamasıdır. Hedeflerinize ve fitnes seviyenize göre, ilerlemenize daha iyi uyacak şekilde eğitimi düzenler. Bu uygulama sadece Facebook gibi sosyal uygulamalarla bütünleşerek motivasyonunuzu korumanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda motive olmanıza yardımcı olmak için bir arkadaşınıza bağlantı göndermenizi de sağlar. Fitnes hedeflerinize ulaşmanızın birlikte çalışacağınız biri varken sizin için ne kadar kolay olduğunu ve Nike+ Run Club”ın da bunu kanıtladığını inkar etmiyoruz. 

 

Endomondo
Bu, koşu, yürüyüş, bisiklet ve diğer spor dallarını izlemenize olanak tanıyan mükemmel, GPS özellikli bir uygulamadır. Girilen veriler Endomondo”nun web sitesine gönderilir, böylece istatistiklerinizi ve ilerlemenizi analiz edebilir, topluluktaki diğer kişilerle rekabeti de teşvik edebilirsiniz. Temel uygulama ücretsiz olsa da, hava durumu bilgileri ve diğer ek avantajlar sunan uygulamayı reklamsız kullanmanıza olanak veren ücretli bir seçeneği de kullanabilirsiniz. Ayrıca, aylık yakılan kaloriler, yıl bazında koşu mesafeleri ve diğer yararlı ölçümler de dahil olmak üzere daha ayrıntılı istatistiklere erişebilirsiniz.
 

 

RunGo
RunGo, koşarken yeni yerler keşfetmek istiyorsanız en iyi uygulama. Sesli yönlendirmeli navigasyon ile, dünyanın her yerinden 100.000’den fazla rotayı seçebilir veya kendiniz oluşturabilirsiniz. Uygulama, rotadan biraz sapsanız bile, size nereden döneceğinizi açıkça gösterir. çevrimdışı olarak da kullanabilirsiniz ve Apple Watch ile tamamen uyumludur. Ayrıca iOS 11 için ARKit’in avantajlarını kullanıyor, böylece artırılmış gerçekliği özelliklerine entegre ediyor. Aylık abonelik $2, yıllık abonelik ise sadece $10. 

 

Couch to 5K
Bu koşu uygulaması önemli bir vaatte bulunmaya cesaret ediyor. Couch to 5k, haftada üç kez 20 veya 30 dakikalık bir eğitim yapmanızı istiyor ve dokuz hafta içinde ilk 5k yarışınızı (yaklaşık 3,1 mil) bitirmeye hazır olacağınızı taahhüt ediyor. 3 dolarlık bir kerelik satın alma işlemi dört sanal koç arasından seçim yapmanızı sağlarken, aynı zamanda GPS desteği, bir uygulama içi müzik çalar ve egzersizlerinizi Facebook üzerinden paylaşma olanağı da sağlıyor. 

 

Wahoo
Wahoo Fitness”in ana cazibesi, onun 50″den fazla üçüncü parti uygulama ve 240 ürün ile entegre olmasını sağlayan güçlü uyumluluğudur. MapMyFitness, Nike +, Strava, MyFitnessPal ve diğer birkaç program da dahil olmak üzere çok sayıda üst düzey eğitim web sitesine antrenman bilgilerinizi yüklemenizi sağlar. Ayrıca bu uygulamayı kalp atış hızı sensörleri, bisiklet hız sensörleri ve hatta bazı özel spor ekipmanları ile de kullanabilirsiniz. 

 

Exit mobile version