En İyi 29 Multiplayer Oyun

1- Drive in The Fast Lane

Rock müzik eşliğinde yollara çıktığınız yapımda önünüze gelen araçlara ateş edip onları bir bir yok ediyorsunuz. Aynı anda çok sayıda kişinin oynayabildiği oyunda şeritlerde sağa sola hareket ederken engellere takılmamaya da dikkat etmeniz bekleniyor. Adrenalin ve dinamizm dolu Drive in The Fast Lane, yarış ve isabet oyunu meraklıları için biçilmiş kaftan.

Ücretsiz

2- Gang Fight

Olağanüstü eğlenceli bir yapım olan Gang Fight’ta çeşitli platformların üzerinde aynı anda birçok oyuncuyla dövüşüyorsunuz. Onları yumruklamanız, itmeniz, tekme atmanız ve ne yapıp edip ayakta kalarak platformun dışına fırlatmanız gerekiyor.

Ücretsiz

3- Supremacy 1914

1914 yılı dünyasındayız… Osmanlı, Yunanistan, Avusturya-Macaristan, İtalya, Fransa, İspanya, Britanya, Rusya… Hepsi var ve bölgelere ayrılmış geniş coğrafi harita üzerinde her biri ayrı oyuncu tarafından kontrol ediliyor. Sıra tabanlı yapımda her bir turda savaşlara karşı koymanız, asker üretmeniz ve yeni tesisler inşa etmeniz gerekiyor. Strateji tutkunları için mükemmel bir deneyim.

Ücretsiz

4- Siege World War 2

Sizi 2. Dünya Savaşı’na götüren oyunda online platformdaki düşmanlarınızı etkisiz hale getirmeniz bekleniyor. Atmosferik grafikleri ile öne çıkan oyunda ses efektleri de muazzam derecede iyi.

Ücretsiz

5- MTB Downhill

Bisiklet meraklılarına hitap eden yapımda dağ tepe demeden zorlu bir sürüş deneyime merhaba diyor, aynı zamanda dünyanın her yerinden rakiplerinizi geride bırakmaya çalışıyorsunuz. Grafikleri ile övgüyü hak eden MTB Downhill, App Store’da son dönemin en trend oyunları arasında.

Ücretsiz

6- Soccer Stars

Soccer Stars, lise sıralarının vazgeçilmez oyunlarından baş ve serçe parmağınızı açıp kale yaparak madeni parayı ittirmek suretiyle gol atma çabanızı mobil ekranlara taşıyor. Oyunda karşınızdaki rakibe parmak hareketlerinizle gol atmaya çalışıyorsunuz. Ataklara karşı koymanız da gerekiyor.

Ücretsiz

7- A Bike Ninja vs. Zombies – Multiplayer Racing Edition

Motorsiklet ve üzerinde bir ninja; “nasıl yani?” dediğinizi duyar gibiyiz ama oyunun kahramanı ninjamız bir motosiklet kullanıyor, sonrasında ne mi yapıyor? Karşısına çıkan zombileri ninja yıldızlarıyla yok ediyor. Dokunmatik kontrollerle motosikletli ninjayı hareket ettirip karşısına çıkanları yok etmeniz Ninja oyunlarında yeni bir bakış açısı olabilir ancak konunun özünden başka şeyler de gizli. Oyunun multiplayer desteğine sahip sürümü bu sırlardan biri. Ayrıca oyunda yıldız ve paraları da toplamanız gerekli.

5 TL

8- Zula Mobile

Çok eski yıllardır varlığını sürdüren iddialı bir yerli multiplayer yapım olan Zula Mobile, fps türünün en çarpıcı örneklerinden. Zorluk seviyesi her zaman yüksek, çünkü genellikle PUBG gibi rakiplerine kıyasla çok daha dar alanlarda geçiyor. Kaçmaktan ziyade bir duvarın arkasına saklanıp, konumlanıp iyi nişan alarak ateş etmelisiniz lazım. Grafikleriyle de öne çıkan Zula Mobile, türünün öncülerinden.

Ücretsiz

9- Racing Limits

Caddeler boyu ilerlediğiniz bir yarış deneyimi sunan Racing Limits’te, aynı anda çok sayıda oyuncuyla kapışıyorsunuz. Onların ani ve agresif hamlelerine iPhone veya iPad’inizi sağa, sola oynatarak karşılık veriyorsunuz. Fren ve gaz için birer dokunma alanına sahip olan Racing Limits’te kazandıkça aracınızı geliştirebilme imkanı unutulmamış.

Ücretsiz

10- Hide Online

Çılgınca bir fps oyunu vadeden Hide Online’da aynı anda villa, depo, vb. yaşam alanlarda çok sayıda kişinin birbirini alt etmeye çalışmasını konu ediniyor. Çok zor olmaması ve geniş alanlarda oynanma zorunluluğu getirmemesi ise ‘yeni başlayan. Battle royale’cılara hitap etmesini sağlıyor. Hide Online’dan sonraki aşamanız çok daha rekabetçi bir oyun olan Fortnite olabilir.

Ücretsiz

11- Only One

Tamamıyla ikonik bir yapım. Arcade türünde, biraz retro ama sansasyonel ve bir o kadar da rekabet dolu. Oyunda yüksekçe bir platformdasınız. Sırayla ‘online’ oyuncular karşınıza çıkıyor. Elinizde bir kılıç var ve onları alt etmeniz bekleniyor. Kılıçlar birbirine vuruluyor, savunmalar yapılıyor, öldürücü darbeler indiriliyor. En nihayetinde de akıcı ve heyecan dolu bir serüven sizi bekliyor.

Ücretsiz

12- Gasketball

Multiplayer desteği sayesinde yakın dostlarla beraber oynanan ve eğlence katsayısı oldukça yüksek noktalarda seyreden basketbol oyununda ilginç bir bağımlılık etkisi de söz konusu. Grafikler, bir ikon olan Electronic Arts’ın NBA Live serisi kadar iyi değil evet, ama eğlenceli bir tema söz konusu.

Ücretsiz

13- PUBG Mobile

Kimi oyun otoritesine göre tüm zamanların en iyi mobil oyunu olan PlayerUnknown Battlegrounds, namı-diğer PUBG, olağanüstü şık detayları ve harikulade oynanışıyla tutkunu olma olasılığınızın oldukça yüksek olduğu bir yapım. İsabetiniz bol olsun!

Ücretsiz

14- Fortnite

PUBG gibi, Fortnite da sizi tek başınıza, ikili, üçlü veya dörtlü bir ekibin parçası olarak bir haritaya uçuruyor. Amaç silahları, araçları ve bulduğunuz diğer eşyaları kullanarak vahşi ortamda hayatta kalmak.

Ücretsiz

15- Apex Legends

Titanfall evreninde yer alan ücretsiz Apex Legends oyunu, yoğun battle royale aksiyonunu Overwatch aromalı karakterlerle birleştiriyor. Apex Legends aynı zamanda, üç kişilik, kadro tabanlı oyun odağı ile kendisini Fortnite ve PUBG’den farklı kılıyor.

Ücretsiz

16- Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile, nispeten yeni bir oyun olmasa da oyuncu sayısını her geçen gür arttırmaya devam ediyor. Battle Royale oyunları arasında en sevilenler arasına girmeyi başaran oyun büyük bir macera yaşatmayı başarıyor.

Ücretsiz

17- Call of Duty: Black Ops 4 Blackout

Tıpkı Fortnite ve PUBG gibi, Call of Duty: Black Ops 4 Blackout da havadan geçen bir araçtan teçhizatı olmadan büyük bir kara kütlesine düşen düzinelerce oyuncuyu barındırıyor.

Ücretsiz

18- Bullet Force

Aksiyonun bir an bile ara vermediği oyunda geniş bir arenada, yüksek detaylarla dolu süreçlerle birlikte etrafınızı saran düşmanlar yok etmeniz bekleniyor.

Ücretsiz

19- Modern Combat 5

Gameloft’un mobil dünyaya sunduğu harikalardan MC5, küresel ölçekteki farklı görevlerle sizi kökeni çok eski fps oyunlarının harika atmosferine davet ediyor.

Ücretsiz

20- Space Pioneer

Düşmanlarını ezmek için son teknoloji silahları ve becerileri kullanarak yeni teçhizatlarına ve yükseltmelerin kilidini açtığınız oyun şu mantığa dayalı: Şarjörünü doldur ve çatışmaya başla!

Ücretsiz

21- Tacticool

Battle Royale türündeki yapımda direkt olarak bir takım içerisindesin ve ekibinle beraber aynı ayıdaki diğer takımın tüm üyelerini yok etmen bekleniyor.

Ücretsiz

22 Shadowgun Legends

İnsanlık oldukça tehlikeli bir uzaylı istilası ile karşı karşıya ve Shadowgun ekibinin bu istilayı bir an önce durdurması gerekiyor. Siz oyuna diğer efsanevi savaşçılar ile katılarak uzaylı istilasına karşı tek vücut savaşıyorsunuz.

Ücretsiz

23- ROBLOX

Dünyanın her yerinden oyun meraklılarıyla rekabet edebileceğiniz ROBLOX, iddialı, rekabet dolu ve eğlenceli bir deneyim vadediyor.

Ücretsiz

24- Standoff 2

Standoff 2, oynayan herkesi kendinden oldukça hoşnut bırakıyor. Aslında çevrimiçi FPS dünyasının mobil platformlar üzerindeki en çok tutulan sürümlerinden bile denilebilir.

Ücretsiz

25- Mobile Legends: Bang Bang

MOBA türüne âşık olan milyonlarca mobil oyun meraklısından biriyseniz Mobile Legends: Bang bang ile tanışmalısınız.

Ücretsiz

26- Fantastic 4 in a Row

Fantastic 4 in a Row. Bir satırda sıralanmiş topları aynı renk kombinleri oluşturarak patlatmanız temasına dayalı oldukça hoş zaman geçirebileceğiniz ender oyunlar arasında. Fantastic 4 in a Row’ın ilgi çekici yanı özellikle çocuklu ailelerde anne-babanın çocuklarıyla multiplayer keyfi yaşamasına olanak tanıyan en ideal oyunlardan biri olması. Zeka ve reflex geliştirici oyunun tek kişiyle oynanan birçok benzeri var ama konu multiplayer olduğunda Fantastic 4 in a Row diyoruz.

Ücretsiz

27- Pixel Gun 3D

Oyunun Battle Royale modu sana zengin yağma ve hiç bitmeyen aksiyonla dolu geniş ölçekli savaş alanları sunuyor.

Ücretsiz

28- EVE: Project Galaxy

Bu oyunda kâinatın hâkimi olun. Gökyüzündeki uzay istasyonları, gizemli kalıntılar ve muhteşem gezegenler. EVE Online’ın yaratıcıları tarafından sunulan bu çok oyunculu online oyunda büyük bir macera sizi bekliyor.

Ücretsiz

29– World of Tanks Blitz

Epik tank avlama oyunu, özellikle gençler arasında tam bir ikon halini almış durumda. 100 milyonu aşkın oyuncuya sahip olan yapımda ekip savaşları ya da tek başınıza düşmanları avlama şeklinde iki alternatife sahipsiniz. Sürükleyici.

Ücretsiz

Multiplayer oyun nedir?

Aynı oyunun online olarak birden fazla kimse tarafından deneyimlenebildiği oyunlara multiplayer oyun denir. Bu tip yapımlar aynı anda çok sayıda oyuncunun birbirleri ile keyifli zaman geçirmesine, rekabet etmesine ya da kolektif bütünlük içerisinde ekip halinde hareket etmesine olanak tanır.

Exit mobile version