En İyi 5 Emoji Yapma Sitesi

Emoji yapma sitesi arıyor fakat bir türlü istediğiniz emojiyi oluşturacak bir site bulamıyor musunuz? Sizin için en iyilerini sıraladık.

Kendi emojinizi tasarlamanızı sağlayacak bir emoji yapma sitesi arıyor fakat geniş bir öge yelpazesi sunan o web sitelerini bir türlü bulamıyor musunuz? Sizin için en iyilerini tek bir listede topladık.

Emojiler artık hayatımızın merkezinde yer alıyor. Yazının duyguları aktarmada başarısız kalmaya başladığı sıralarda başvurduğumuz emojiler, yanlış anlaşılmaların doğrudan önünü kesiyor. Emoji seçenekleri her yıl artıyor, mevcut emojilerin yanına yenileri de ekleniyor.

Seçenek her ne kadar çok olsa da kendi yaptığınız bir emojiyi kullanmak isteyebilirsiniz. Sizin için oluşturduğumuz listedeki siteler sayesinde hiçbir uygulama indirmeden kendi emojinizi saniyeler içinde oluşturabilirsiniz.

Kullanmanız Gereken 5 Emoji Yapma Sitesi

Emoji yapmak için ziyaret etmeniz gereken web siteleri yukarıdakilerle sınırlıdır. Peki, bu siteler neler sunuyor? Gelin, öğrenelim.

1. Labeley

Labeley tamamen ücretsiz bir şekilde kendi tasarımlarınızı ortaya çıkarmanızı ve kullanmanızı sağlayan bir hizmettir. Bu hizmeti kullanarak emoji oluşturmanız için hesap oluşturmanıza da gerek yoktur. Hizmetten yararlanmanız için yapmanız gerekenler sadece Labeley’in emoji oluşturucusuna gitmek ile sınırlıdır.

Labeley ile Emoji Yapma

Labeley ile oluşturduğunuz emojileri doğrudan Facebook, Twitter ve Pinterest’tan paylaşabilirsiniz.

2. Emoji-Maker

Başka bir emoji oluşturma hizmeti de Emoji-Maker’dır. Bu hizmet, Labeley’den daha fazla seçenek sunuyor. Öyle ki emojinizin üzerine yazı eklemeniz bile mümkündür. Yazı oluşturma kısmında yazı tipini, rengini, boyutunu, stilini de belirleyebilirsiniz.

3. Flat Icons

Flat Icons, listedeki ilk iki emoji oluşturma sitesne kıyasla biraz daha az seçenek sunuyor. Örneğin gözleri istediğiniz gibi hareket ettiremiyorsunuz. Siz sadece aşağıdaki seçeneklerden birine tıklıyorsunuz, gözler otomatik olarak yerleştiriliyor.

Flat Icons’un başka bir öne çıkan özelliği de rastgele emoji oluşturabilmesidir. Örneğin yukarıdaki emoji rastgele emoji oluşturma seçeneği kullanılarak elde edilmiştir.

4. PiZap

PiZap’in seçenek bakımından Labeley’in emoji oluşturucusu ile aynı olduğu söylenebilir. Fotoğrafa emoji ekleme özelliğini saymazssak Labeley hizmetinden tek farkı, hesap oluşturmayı şart koşmasıdır. Hesap oluşturmakla uğraşmak istemiyorsanız diğer seçenekleri değerlendirmenizi öneririz.

5. Emoji Kitchen

Emoji Kitchen diğer emoji oluşturucularından biraz farklıdır. Bu web sitesinde sadece iki emoji belirliyor, yeni bir emoji elde ediyorsunuz. Kafanızda karıştırabileceğiniz iki emoji varsa ortaya ne çıkacağını öğrenmek için Emoji Kitchen’ı mutlaka deneyin.

Sizin de önerdiğiniz emoji yapma siteleri varsa yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Android’de memoji yapmak istiyorsanız bunun için hazırladığımız rehbere de göz atmanızı öneririz.

Exit mobile version