Electrolux Well Q8 WQ81-ALRS Şarjlı Dikey Süpürge İncelemesi

Daha uzun süre performanstan ödün vermeyen temizlik.

Şarjlı dikey süpürgeler, yaşam alanlarının temizlik ve hijyeninde son derece pratik çözümler vadediyor. Bununla birlikte zamanla düşen performans, ağırlığın belirli kısımlarda yoğunlaşması gibi kullanıcı dostu olmayan argümanlarla karşı karşıya bırakabildikleri de biliniyor. Test merkezimizde ağırladığımız Electrolux Well Q8 WQ81-ALRS ise süper-hafif tasarımı, gücü, yüksek hijyen odaklı ek özellikleri ve kesintisiz performansı ile öne çıkmayı başarıyor. Detaylara yakından bakıyoruz…

Şık bir kutu içerisinde bizi karşılayan satın beyaz renkteki Electrolux Well Q8 WQ81-ALRS, görür görmez pozitif hisler uyandırıyor. İnovatif tasarımı ile son derece modern ayrıntılarla gelen modelde ‘premium’ görünüm söz konusu. Ergonomi ise kısa sürede hazır hale gelişi ile kendini gösteriyor.

Gövdesinde bulunan aksesuarlara erişim muazzam, ulaşılması zor alanları temizlemek için gövdede bulunan aksesuarları alıp temizlik yapabiliyorsunuz. Hemen her yerde kullanılabilmesini mümkün kılan tasarımı, el ünitesine ve aksesuarlara kolay erişim ile zemin temizliğinden ulaşılması zor alanlara hızlı şekilde geçiş yapmanızı sağlıyor. Ayrıca anında ilk duruma geri dönebiliyoruz. Dikey süpürgenin yanı sıra el süpürgesi gibi kullanılarak ‘multi-fonksiyonellik’ sunuyor böylelikle.

Sessiz çalışması cabası, zira aynı segmentteki çoğu modelde çok yüksek frekansta seslerle çalışma gibi ciddi bir sorun var, sessizliği ile Electrolux Well Q8 WQ81-ALRS, bu noktada da beklentileri oldukça iyi şekilde karşılamayı biliyor.

Düşük ağırlık dağılımı (bütün ağırlığı sadece 2.8 kg), süpürgeyi zahmetsiz zemin temizliği için elde daha hafif hale getirirken, sadece 900 gram ağırlıktaki çift tutamaklı el süpürgesi, zemin üstü ve yükseğe ulaşıldığında rahat temizlik sağlıyor. Bu arada boyu 110,5 cm ve genişliği de 25,5 cm.

Electrolux Well Q8 WQ81-ALRS Şarjlı Dikey Süpürge Özellikleri

Temizlikte sınır tanımıyor… İster evde ister aracınızda, akla gelebilecek her yerde en ince detayına kadar işlevsel. 5 kademeli filtrasyon sistemi dikkat çekiyor. Resmi verilere göre E10 Filtreli 5 kademeli filtrasyon sistemi 1µm büyük partikülleri %99,99 oranında etkisiz hale getiriyor. Halıları ve sert zemini temizlerle performansı çok iyi. Yüzey alanı farklı özellikler sergileyebilen alanlarda da son derece başarılı.

Alerji ve toza yönelik hassasiyet kaydeden aileler için de ideal.

Otomatik Brush Roll Clean özelliği ise fırçanın kendi kendini temizlemesini sağlayan bıçak sistemi şeklinde özetlenebilir. Temizleme haznesi kolayca dökülüyor.

Ürünle ilgili çarpıcı bir detay da ‘kullanıcı yorumları’ ile ilgili. Çok yüksek beğeni oranına sahip, örneğin resmî web sitesindeki 470’den fazla kullanıcı değerlendirmesinde 5 üzerinden 4.9 puan aldığı görülüyor. Segmenti açısından sıra dışı bir başarı.

Genel itibarıyla ergonomik, sessiz, hafif, güçlü ve çok yönlü bir şarjlı dikey süpürge arıyorsanız Electrolux Well Q8 WQ81-ALRS en ideal seçim.

Artılar:

Exit mobile version