Eğlenceyi Dış Mekana Taşıyan Bütçe Dostu Cihazlar 

Yazlıklarda bahçe keyfi bir başka, tabii ki müzik yanındaysa… 

Yaz aylarıyla birlikte bahçeler, teraslar, balkonlar, havuz kenarları renkleniyor. Dostlarla sohbet etmek, dışarıda tavla atmak ve açık havaya dair çok sayıda farklı keyfin zamanı geldi.  Peki dış mekânın olmazsa olmazları? Örneğin hoparlörden müzik dinlemek, akşamları projeksiyonda PlayStation oyunları, dizi keyifleri? İnternet evde tamam ya bahçede, iyi bir router? İşte yaz mevsimine özgü bu teknolojik ihtiyaçlarınızı unutmadık ve MacLine editörleri olarak eğlenceyi dış mekana taşıyan en iyi cihazları derledik.

 Ultimate Ears Wonderboom 

eğlenceli tasarım

Son derece kolay taşınabilen  Ultimate  Ears  Wonderboom  wireless  hoparlör, balkonunuz için hazır. Her notayı net bir şekilde duyabilmek için titizlikle dengeli etkileyici 360° ses çıkışı ve derin baslara sahip. Bu ultra minik ama yetenekli modelde partiyi dilediğiniz yere taşıyabilmeniz de mümkün. Son bir detay olarak etkileyici bir pil ömrüyle geliyor. 

 

JBL Clip 3

Birbirinden güzel renk seçenekleri

JBL’in bu klipsli ilginç hoparlörü tam bir mobilite canavarı. Dilediğiniz saatte balkona ya da terasa çıkarıp müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Ayrıca 40mm sürücülerle gelen üründe 3 saat pil ömrü sunuluyor. MicroUSB üzerinden şarj etmeniz gerekiyor. Tek kanallı model, akıllı telefon ve tabletlerle kolayca eşleşiyor ve fonksiyon sunuyor. Ayrıca Fiyatıyla da yüzleri güldürüyor.

 


Benzer İçerik: OPPO Bluetooth Hoparlör Modeli Türkiye’de Satışa Çıktı


 Soundcast VG3 

VG3, hoparlörü açıp kapatmak için kapasitif bir dokunmatik arabirime ve güç, pil ve ses düzeyini gösteren bir yakıt göstergesi LED dizisine sahip. Dış mekan Bluetooth hoparlörü için benzeri görülmemiş bir özellik. VG3, 1,5 inç tam aralıklı sürücü ve zengin sesler için uzun mesafeli, 3 inç woofer sunuyor. Ayrıca 15 saatlik çalma süresi ile müzik zevki yarıda kalmıyor.  

VG3, Soundcast’in birinci sınıf VGX teknolojisini kullanıyor ve 9 inç bir hoparlöre yerleştiriyor. Üstelik D Sınıfı subwoofer’lar lüks bahçe sistemleri için çevik bir ses sağlıyor. 8 bellek yuvası ile dahili Bluetooth 4.2 teknolojisi, Qualcomm TrueWirelessStereo (TWS) Devresi gibi özellikleri öne çıkıyor. 

 

ViewSonic M1 Plus 

Hafif ve işlevsel

ViewSonic 1 kg’dan az ağırlığa sahip taşınabilir LED projeksiyon cihazı ile ister 2 saate kadar film izleme/oyun oynama, isterseniz 6 saate kadar Harman/Kardon hoparlörü ile müzik dinleme seçeneğini sunuyor. Bunun yanında 30.000 saati bulan LED Lamba kullanım ömrü, 360 derece ayarlanır ayaklığı ile sizi özgürlüğün sınırlarını çizmeye zorluyor.   

  

Anker Nebula Capsule 

Anker’in taşınabilir mini projeksiyonu Nebula Capsule, geleneksel projeksiyon makinelerinin tüm yeteneklerini yalnızca bir kola kutusu büyüklüğündeki gövdesinde toplamayı başarıyor.Üstelik Red Dot Design Award sahibi portatif projeksiyon, akıllı telefon ve bilgisayarlara  yüksek kaliteli görüntü ile birlikte film izleme keyfi sunuyor. Ayrıca Tek şarjla 3,5 saat video oynatabildiğiniz belirtelim. 

 

Asus RT-AX88U 

Bahçenizde internet var mı? Yanıtınız ‘var ama iyi çekmiyor’ ise çözüm Asus RT-AX88U. En yeni 802.11ax standardı daha verimli ağ bağlantıları, daha yüksek Wi-Fi hızları ve daha geniş kapsama alanları sunarak kullanıcıların deneyimini daha iyi hale getiriyor.  

4×4 çift bant Wi-Fi router, 160 MHz bant genişliği ve 1024-QAM ile çok daha hızlı bağlanıyor. Ayrıca  2,4 GHz bandında toplam 6000 Mbps ağ hızına ulaşan RT-AX88U, 802.11ac 4×4 çift bant router modellerinden daha hızlı. 

 

Bose SoundLink Micro 

küçük ve güçlü

Bose SoundLink Micro Bluetooth hoparlör, boyutlarına göre benzersiz bir ses performansı sunuyor. Bunun yanında, dayanıklı tasarımı ve sağlam kayışı sayesinde gittiğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz. Hoparlör, net, dengeli sesler ve mükemmel bir bas performansı sunuyor. Ayrıca modelde yırtılmaya dayanıklı silikon kayış da fonksiyonelliği artırıyor. Bir yerlere asarak da kullanabiliyorsunuz.  

 

B&O PLAY Beoplay A1 

Şık tasarımlı B&O PLAY Beoplay A1 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, balkonda kablosuz olarak oldukça iddialı bir ses performansı elde etmenizi sağlıyor. Aynı zamanda avucunuza sığacak kadar küçük, çantanıza veya cebinize rahatça yerleştirebileceğiniz bir tasarıma sahip. Ayrıca yerleşik mikrofonu sayesinde telefon görüşmeleri için de çok pratik.  24 saate varan çalma süresiyle inanılmaz olduğunu da belirtelim. 

 

Beats Pill+ 

Beats Pill+, stereo aktif 2 yönlü geçiş sistemi, dinamik bir ses aralığında optimize bir ses alanı oluşturuyor. Böylece Tüm müzik türlerinin olabildiğince net duyulmasını sağlıyor. Ek olarak  bu modelde tüm dünyadaki profesyonel kayıt stüdyolarında bulunan akustik tekniğinin aynısı kullanılıyor.  

Sofistike tasarıma sahip Beats Pill+, sesi kadar görünümüyle de iddialı. Ayrıca 12 saatlik pil ömrüne sahip olan  Pill+;  Android cihazlar,  iPhone, MacBook, PC veya başka bir Bluetooth özellikli aygıtla eşleştirilerek kullanılıyor.  

 

Cellularline AQL Thunder 

Yüksek ses gücüne sahip olan en iyi modellerden biri  Cellularline  AQL  Thunder. AUX üzerinden yani hem kablosuz hem de kablolu şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca kablosuz özelliği ile telefon görüşmelerini eller serbest  bir biçimde gerçekleştirme  imkanı  sunuyor.  

NFC desteği bulunun Cellularline  AQL Thunder  bluetooth  bağlantınızı daha hızlı ve kolay biçimde kurmanızı  sağlıyor. Ayrıca  Şarjı  uzun süre gidiyor ve yüksek bir kaliteye sahip. Üstelik  Bluetooth hoparlörün siyah ve gri olmak üzere iki renk seçeneğine sahip.  

449 TL 

 

 İpucu:

Bluetooth hoparlöre dair en önemli beklentiler cızırtısız ses ve yüksek şarj dayanıklılığı. Uzun süreli kullanıma bir de yüksek ses sunumu eklenirse keyifle uzun yıllar kullanılıyor. Bu nedenle seçim yaparken fiyat-performans odağında düşünmelisiniz.

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version