E-postayla ateşlenen Grand Theft Auto 6 spekülasyonu

Rockstar Games‘in bir sonraki büyük oyunu hakkında sessiz kalsa da Grand Theft Auto 6 söylentileri konuşulmaya devam ediyor. En sonuncu Grand Theft Auto 6 iddiası, kısa süre önce 2021 etiketli bir projeye katılımı hakkında bir e-postanın ekran görüntüsünü yayınlayan Chiko Kan adlı bir müzik yapımcısından geldi.

Grand Theft Auto 5’in PS3 ve Xbox 360 için orijinal olarak piyasaya sürülmesinden bu yana yedi yıl geçti. GTA hayranları bir sonraki olası yineleme için heyecanlarını tutamıyor. Bununla birlikte Rockstar Games, en son sürümü olan Red Dead Redemption 2’den sonra ne üzerinde çalışacağı konusunda son derece sessiz kaldı. O zamandan beri, Grand Theft Auto 6’nın nasıl olabileceği hakkında birçok söylenti dolaştı. Hatta bir tanesi bile söyledi. Şirket bir sonraki GTA’yı geliştirmek için Bully 2’yi iptal etti.

PUBG 10.2 güncellemesiyle yeni itibar sistemi getirdi

Kan, Grand Theft Auto 6 e-postasını sosyal medyadan paylaştı

Kan’ın e-postası, şirketin şu anda birden fazla proje geliştirdiğini öne sürdü. Birçok kişi Grand Theft Auto 6 ile ilgilendiğini iddia ediyor. Kan, Uluslararası İletişim Başkanı Richard Barnes tarafından gönderilen yeni yıl gönderisinde e-postanın ekran görüntüsünü paylaştı. Kan “Henüz projelerimize çok fazla ışık tutamayız ama bunlardan biri BÜYÜK olacak!” paylaşımı yaptı.

Kan’a gelen e-posta eski olabilir

Burada dikkat edilmesi gereken ilginç şey, Richard Barnes’ın Rockstar Games’ten 2019’da ayrılması… Bu e-postanın en azından 2019’dan önce gönderilmiş olduğunu doğrulamasıdır. Ancak Reddit kullanıcısı bozidarilic’in de belirttiği gibi, metinden bu yana bunların hepsi bir aldatmaca olabilir. Rockstar Games’in katılımından bahseden üçüncü paragrafın rengi e-postanın geri kalanından biraz farklı.

E-postada belirtildiği gibi, Rockstar Games’in üzerinde çalıştığı birden fazla proje, eğer doğruysa, Grand Theft Auto Online ve Red Dead Online’a atıfta bulunabilir. Herhangi bir şey varsa, Kan’ın katılımı muhtemelen GTA Online’ın birkaç hafta önce aldığı en büyük müzik güncellemesine bağlı. Cayo Perico Heist güncellemesinin yanı sıra oyun, The Music Locker adlı yeni bir yeraltı gece kulübü de ekledi. Music Locker o zamandan beri Moodymann, Keinemusik, Palms Trax vb. Gibi dünya çapında bazı DJ’leri getirdi. Kan aynı şekilde müzik yapmakla meşgul olabilir.

Ayrıca, popüler Rockstar Games Insider Yan2295 geçtiğimiz günlerde Grand Theft Auto 6’nın yakın zamanda yayınlanmayacağını iddia etti. Şirketin yayın programı geçecek bir şeyse, Rockstar’ın bir sonraki oyunu yıllar sonra olabilir. Buna, stüdyonun sözde gevrek olmayan bir çalışma ortamına yeni odağı olan Grand Theft Auto 6, nispeten farklı bir oyun olacak.

 

 

Exit mobile version