Dyson Pure Hot Cool Hava Temizleyici

Geçtiğimiz sene ülkemizdeki faaliyetlerine start veren Dyson, Gerek teknoloji gerekse kişisel bakım alanında herkesin işine yarayabilecek yeni ürünü ile piyasada yerini aldı. Isıtma ve kişisel soğutma imkanlarının yanı sıra havayı dezenfekte etme özelliğine de sahip olan Dyson Pure Hot Cool, alerjen maddeler başta olmak üzere sağlığı tehdit eden gazları ve havayı kirleten 0,1 mikron oranında küçük partiküllere sahip maddeleri otomatik olarak %99’a varan düzeyde gidermeye destek oluyor. Kapalı alanlar için birebir olan bu cihaz, eviniz için mükemmel bir inovasyon.

Dyson Pure Cool Air Multiplier teknolojisi, bunaltıcı sıcaklarda yardımımıza koşuyor ve 290 litreden fazla arıtılmış havayla çalışıyor. Halı temizleyici süpürgeleri örnek alan Dyson hava temizleyici, güçlü fanları sayesinde havadaki gözle görülmeyen zararlı maddeleri yakalıyor ve silip süpürüyor. Ardından, arındırılmış havayı bütün ortama yayıyor ve böylece daha temiz bir hava teneffüs etmenize destek oluyor.

Dyson Pure Cool hava temizleme ürününü farklı kılan bir diğer özellik, havayı mikroplardan arındıran akıllı bir cihaz olması. Hava kalite kontrolünü tam anlamıyla sağlamanıza imkan veren Dyson Link uygulaması, hava kalitesini anbean takip etmenize izin veriyor.

Gazları ve partikülleri varsayılan olarak algılama mekanizmasına sahip bu cihaz, tüm değişikliklerin eşzamanlı olarak raporunu sunabiliyor ve LCD ekranı üzerinden hava kalitesinin anlık olarak izlenmesine de olanak sağlıyor. Link uygulamasına bağlanarak iç mekân havasıyla ilgili değerler rahatlıkla görülebiliyor.

Cihazın salınım ve odaklanmış modu sayesinde, havayı dilediğiniz tarafa çevirebilir ve adeta tam bir vantilatör gibi kullanabilirsiniz. 350 dereceye dek salınım yapma yeteneğiyle taçlandırılmış bu ürün, dilediğiniz her noktada serinleme ihtiyacınıza anında cevap veriyor. 238 kat kırılımlı 9 metre borosilikat mikrofiber özelliğindeki cam HEPA filtresiyle zararlı ultra ince partiküllerin düşmanı olan Pure Cool; havayı tüm zararlı partiküllerden %99,95 düzeyinde arındırıyor.

Akıllı teknolojisi yardımıyla üç sensörden gelen verileri işleyen ve ortamın hava kalitesini periyodik olarak izleyen Dyson Pure Cool hava temizleme cihazı, partikül sensöründe ise sabit partikül madde konsantrasyonu analizine yönelik lazer ölçümü sunuyor.

Gaz sensöründe ise NO2, Uçucu Organik bileşenler (UGB) ve buna benzer oksitleyici gazlar saptanabiliyor. Ayrıca üründe sıcaklık ve nem sensörü de yer alıyor.

Böylelikle odadaki sıcaklık ve bağıl nem düzeylerini her an takip etmek mümkün. farklı üflemeye yönelik değişik modelleri bulunan ve gerek hava temizleme, gerek soğutma, gerekse ısıtma alanında etkili sonuç veren bu cihazın ister gümüş renginde olanını tercih edebilirsiniz, isterseniz de beyaz renkte olanından yararlanabilirsiniz.

Artılar:

Performans

Sessiz

Şık tasarım

Gaz ve partikül sensörü

Mobil uygulama desteği

Isıtma ve kişisel soğutma

 

Eksiler:

Fiyat


 

Exit mobile version