Dying Light 2 ile ilgili yeni bilgiler geldi

Dying Light 2 bilgilerinin yavaş yavaş ortaya çıkması, oyunun resmi açıklama akışı Dying 2 Know’un 2. bölümünde bugün devam etti. Akış, oyunun başlangıcına yakın görünen yeni bir oyun klibinde çoğunlukla oyunun özel zombi türlerine odaklandı.


İlginizi Çekebilir: Techland, Dying Light 2 için müjdeyi verdi


DYING LIGHT 2 VİDEOSUNDA GÖRÜNENLER

Oynanış klibi, kahramanı Aiden Caldwell’i ve serbest çalışan bir arkadaşı, zombi istilasına uğramış bir hastaneden gizlice geçerek, zombiye dönüşmek üzere olup olmadıklarını bilmelerini sağlayacak birkaç bilekliği ele geçirirken izliyor. Onları elde etmek için ilerleyin. Ancak temelde zombi öldürme makineleridir. Yayın sırasında Techland, Dying Light 2’nin gizliliğinin ilk oyuna kıyasla büyük ölçüde geliştirileceğini söyledi. 2015 orijinalinde gizliliğin iyi olduğunu düşündük. Ancak geceleri zombilerin görüş konilerinden kaçmak oldukça can sıkıcıydı.

Yeni klipte, bir zombinin sizi ne zaman fark edeceğine dair; daha serbest kuralların neye benzediğini görüyoruz. Aiden, sessiz ve sakin kaldığı sürece ortalığı karıştırmadan oldukça yakınlaşabilir. Bununla birlikte, bu, komut dizisi olarak sunulan doğrusal bir görevdi. Bu yüzden bu sistemlerin oyuna alışmakta olan normal bir oyuncu ile nasıl etkileşime girdiği henüz görülmedi.

Ayrıca, çoğu diğer video oyunlarında zombileri vuran veya dilimleyen insanlara tanıdık gelecek olan bazı zombi türleri var.

İşte o zombi türleri;

Revenant: Sırtında çivi olan.
Demolisher: Taş atan.
Banshee: Büyük bir pençe eli olan çevik olan.
Howler: Yardım isteyecek kişi.
Volatile: Zıplayabilen.

Ayrıca, son kutuyu resmen kontrol eden ve Dying Light 2’yi sertifikalı bir zombi oyunu yapan bir çeşit asit tüküren zombi tespit ettik. Techland kısa süre önce oyunun nihayet 7 Aralık 2021’de yayınlanacağını açıkladı.

Exit mobile version