Dünyanın Köpekler İçin İlk Akıllı Tuvaleti Geldi

Köpeğinizi bir insan tuvaleti kullanmak için eğitmek; umduğunuz kadar sorunsuz gitmediyse, başka bir seçenek de olabilir. 696 dolar fiyatına, “köpekler için dünyanın ilk akıllı tuvaleti” olarak adlandırılan Inubox; Kickstarter’da ön sipariş vermek için hazır durumda.

Bu Akıllı Tuvaletler Dünyada Bir İlk

Tuvalet; Köpeğinizin New Atlas’ın bildirdiği gibi eve gelmelerini beklemek yerine, görev aradıklarında kendilerini rahatlatmaya izin vererek yavrularının mesane ve böbreklerini sağlıklı tutmaya yardımcı oluyor.

Texas merkezli Newtons Box şirketine ait olan cihaz; uzaktaki çalışanlara veya evde kalan annelere ve babalara pek mantıklı gelmeyebilir. Ancak saatlerce eve gelmeyen köpek ebeveynleri için bir oyun değiştirici olabilir.

Tabii ki; köpeğinizi ilk önce kullanması için eğitmeniz gerekir. Şirkete göre; Inubox’un “çekici kokusu” köpekleri platforma yerleştirmek için tasarlandı. Böylece yerini çok beğenecekler.

Ayrıca pozitif takviye ve köpeğinizin her kullanışında bir parfüm bırakır. Bununla birlikte; köpeğinizin kişiliğine ve davranışına bağlı olarak ek eğitim yöntemleri gerekebilir.

Exit mobile version