Dreame D10S Plus Robot Süpürge İncelemesi

Dreame D10S Plus Robot Süpürge incelemesi ile bu ürünün kimler için uygun olduğu gibi sorulara yanıt veriyoruz.

Yaşam alanlarında temizlik ve hijyeni mütevazı fiyat etiketi sağlayan Dreame D10S Plus Robot Süpürge incelemesi ile bu ürün hakkında merak edebileceğiniz tüm noktalara değineceğiz. İncelemenin sonuna geldiğinizde ise ürün hakkında kafanızda herhangi bir soru işareti kalmayacaktır.

Dreame D10S Plus Robot Süpürge İnceleme Detayları

Bu tip cihazlarda şarj esaslı ayrı bölümler oluyor, standart olarak gidip burada bataryalarını dolduruyorlar. Dreame D10S Plus Robot Süpürge ise şarjın yanı sıra otomatik olarak içindeki hazneyi temizliyor.

Robot süpürgen için şarj istasyonu vazifesi gören bölümde tekrar kullanılabilir bir torba mevcut ve buraya süpürgenin içindeki kir, toz aktarılıyor. Aktarım, birkaç saniye sürüyor. Firma, söz konusu torbanın kullanım ömrünü 60-65 gün şeklinde belirtiyor.

Dreame D10S Plus Robot Süpürge’nin üzerinde kamerası var, buraya uzaktan erişim sağlanıyor. Böylelikle yaşam alanları için bir tür güvenlik kamerası gibi kullanılabilir, ek olarak üst kısmında LIDAR sensörü yer alıyor. LIDAR sensörü ile çarpma önleniyor. Neredeyse sıfıra inen bir çarpma oranı ile işlev sağlıyor Dreame D10S Plus Robot Süpürge.

Dreame D10S Plus Robot Süpürge İnceleme Detayları

Bulunduğu ortamın 3D modellemesini çıkaran Dreame D10S Plus Robot Süpürge, ayrıca karşısındaki nesnenin uzaklığını, boyutlarını net bir şekilde hesaplıyor ve çarpmadan hareket ediyor. Robot süpürgelerde ‘kullanıcıyı çağırma’ durumu ile karşılaşırız. Bunun nedeni bir yerlerde takılması, bir türlü hareket edememesi, özetle ‘çözüm üretememesidir’ genellikle.

Dreame D10S Plus Robot Süpürge’de sizi çağırma oranı sıra dışı ölçüde düşük. Çok kompleks bir sorunla, örneğin üst üste katlanmış kalın halı tabakaları, halı püskülleri vb. ile karşılaşmadığı müddetçe size ihtiyaç duymuyor. Bu arada takıldığında sizi hemen çağırmıyor.

Oradan çıkmaya yönelik stratejiler uyguluyor (yüksek oranda da başarılı oluyor ki bu da sensörlerinin ve genel teknolojisinin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor), tüm denemelerine karşın yoluna devam edemezse son çare siz oluyorsunuz.

Bu arada model, inovatif bir özellikle örneğin halı üzerinde daha yoğun çekiş işlevi ile çalışabiliyor. LIDAR sensör ve kamera yardımı ile haritalama yapıyor. İşlem hızı son derece yüksek. Etrafı 5-10 dakikada algılıyor ve işleve hazır hale geliyor.

Mobil uygulama üzerinden 3D model veya evin-ofisin haritası çıkıyor karşınıza, ardından da cihazın girmesini istemediğiniz yerleri belirleyebiliyor ya da spesifik bir alanı temizlemesini isteyebiliyorsunuz. Uygulama arayüzü son derece kolay, Dreame D10S Plus’a basit dokunuşlarla komut verebiliyorsunuz.

5000pA çekim gücüne sahip. 5200 mAh bataryayla geliyor. Testlerimiz sırasında 15 dakikalık bir temizlikte şarjının yaklaşık yüzde 18-20’sinin azaldığı sonucuna vardık. Elbette yaşam alanlarının boyutlarına göre bu verinin değişebileceğini ve tahmini olduğunu da ifade edelim.

Islak silme özelliği mevcut. Kutu içeriğinde yer alan aparata sadece su koyarak paspas işlevini kullanabiliyorsunuz. 5000pA çekim gücüne sahip. 3lt toz kapasitesi, 250 dk. çalışma süresi, 4 saat şarj süresi, 20mm’ye kadar aşılabilir engel yüksekliği özellikleri diğer öne çıkanlar arasında.

Kompakt tasarımı artı puanlarımızı hak ediyor. Son derece işlevsel ve pratik bir ürün. Mütevazı fiyatıyla da dikkat çektiğini belirtelim.

Bu yetenekleri ile göz dolduran iddialı model, evinizi uçtan uca tek şarjla temizleyebilecek güçteki bataryası, yüksek (hatta halı gibi yüzeylerde daha da yüksek) emiş gücü ve özelleştirilebilir modları ile ön planda. Yaşam alanlarındaki günlük temizliği eksiksiz şekilde yerine getiriyor.

Evinde, iş yerinde temizliği önemseyen kullanıcılara hitap eden inovatif ürün, özellikle ev hanımları, çalışanlar, üniversite öğrencileri, beyaz yakalılar, sık seyahat edenler ve evcil dostlara sahip kişiler için ideal.

Exit mobile version