Dreame Bot L10 Ultra İnceleme

Pratik temizlik ve hijyen için ideal bir ürün mü arıyorsunuz? Dreame Bot L10 Ultra inceleme yazısı ile doğru ürünü bulabilirsiniz.

Dreame Bot L10 Ultra ile temizliği otopilota çevirmeniz mümkün. Nasıl mı? Çünkü bu aygıt ile yaşam alanlarında temizlik ve hijyen hiç olmadığı kadar kolay hale geliyor. Size arkanıza yaslanıp temizliğin keyfini çıkarmak kalıyor. Dreame Bot L10 Ultra inceleme ayrıntılarına geçerek size bu ürünün sağlayacağı faydaları açıklıyoruz.

Dreame Bot L10 Ultra İnceleme Detayları

Dreame Bot L10 Ultra, son dönemin en çok merak edilen robot süpürgelerinden biri ve bizler de bu dikkat çekici modeli test merkezimizde ağırladık. Kompakt bir kutu ile sizi karşılayan Dreame Bot L10 Ultra, ilk bakışta pozitif duyguları harekete geçiriyor. Yüksek malzeme kalitesi, şık tasarım ve detayları ile beğenimizi kazanıyor.

Bu tip cihazlarda şarj esaslı ayrı bölümler oluyor, standart olarak gidip burada bataryalarını dolduruyorlar. Dreame Bot L10 Ultra ise şarjın yanı sıra otomatik olarak içindeki hazneyi temizliyor. Robot süpürgen için şarj istasyonu vazifesi gören bölümde tekrar kullanılabilir bir torba mevcut ve buraya süpürgenin içindeki kir, toz aktarılıyor.

Aktarım, birkaç saniye sürüyor. Firma, söz konusu torbanın kullanım ömrünü haftada 3 kez orta derecede kirli bir ortamın temizliği esasıyla 60-65 gün şeklinde belirtiyor. Modelde inovatif özellikler bununla sınırlı değil.

Dreame Bot L10 Ultra ürün görseli 1

Gelişmiş DualBoost 2.0 otomatik boşaltma sistemi, paspasın otomatik temizlenmesi ve kurutulması ve otomatik su ekleme özelliğiyle evleri tertemiz yapıyor.

Özel DualBoost 2.0 araç tahliye sistemi, havayı robotun toz kutusuna iterek tıkanmaları önlemek ve saçları, kiri ve tozu ekstra büyük 3 litrelik bir torbaya boşaltmak için ayrı bir valf aracılığıyla emiyor.

Paspaslar kirlendiğinde, L10 Ultra otomatik olarak baz istasyonuna dönüyor ve bunları taban plakasının çıkıntıları üzerinde fırçalıyor. Temizledikten sonra paspaslarını tekrar yıkayıp kurutuyor, böylece her zaman kullanıma hazır oluyor.

Bu arada model, inovatif bir özellikle örneğin halı üzerinde daha yoğun çekiş işlevi ile çalışabiliyor. 5.300 Pa’lık güçlü emiş gücüyle L10 Ultra, evinizdeki kiri emiyor. Paspaslar, halılara veya halılara dokunulduğunda 7 mm yukarı kalkıyor; onları kuru ve temiz tutmak için emiş gücünü de otomatik olarak artırıyor.

LIDAR sensör ve kamera yardımı ile haritalama yapıyor. İşlem hızı son derece yüksek. Etrafı 5-10 dakikada algılıyor ve işleve hazır hale geliyor.

Mobil uygulama üzerinden 3D model veya evin-ofisin haritası çıkıyor karşınıza, ardından da cihazın girmesini istemediğiniz yerleri belirleyebiliyor ya da spesifik bir alanı temizlemesini isteyebiliyorsunuz. Uygulama arayüzü son derece kolay, Dreame D10S Plus’a basit dokunuşlarla komut verebiliyorsunuz.

Testlerimiz sırasında 20 dakikalık bir temizlikte şarjının yaklaşık yüzde 10’unun azaldığı sonucuna vardık. Elbette yaşam alanlarının boyutlarına göre bu verinin değişebileceğini ve tahmini olduğunu da ifade edelim.

5300pA çekim gücüne sahip. 3lt toz kapasitesi, 200 dk çalışma süresi, 3-5 saat şarj süresi, 20mm’ye kadar aşılabilir engel yüksekliği özellikleri diğer öne çıkanlar arasında. Son derece işlevsel ve pratik bir ürün.

Artılar

Exit mobile version