Disney Plus Üyelik Ücreti Zamlanıyor!

Disney Plus üyelik ücreti artacak. Ayrıca popüler dijital yayın platformuna reklamlı abonelik planı eklenecek. İşte detaylar!

Disney Plus Üyelik Ücreti

Disney Plus üyelik ücreti hakkında çok önemli bir gelişme oldu. Aktarılan bilgilere göre popüler dijital yayın platformunun abonelik fiyatına zam gelecek. Zammın yanı sıra reklamlı abonelik planı da kullanıcıların karşısına çıkacak.

Uzun yıllardır dünya genelinde popülerliğini devam ettirmeyi başaran Disney Plus, geçtiğimiz aylarda Türkiye’de de hizmet vermeye başladı. İçerik kütüphanesinde Free Guy, The Simpsons, The Mandalorian, İnanılmaz Aile 2, Moana gibi yapımların yanı sıra Kaçış isimli Türk dizisi de bulunuyor.

Disney Plus Üyelik Ücreti Artıyor

İnsanların gün içerisinde keyifli zaman geçirmesine imkân tanıyan Disney Plus isimli dijital yayın hizmeti ile ilgili insanları üzebilecek bir gelişme yaşandı. The Verge’deki habere göre Amerika Birleşik Devletleri’nde platformun reklamsız abonelik planı aylık 10,99 dolar, yıllık ise 109,99 dolar olacak. Platformun reklamsız aylık ücreti 7,99 dolardı.

Disney Plus olarak adlandırılan dijital yayın hizmetine reklamlı abonelik katmanının geleceği belirtildi ve yeni katman ile ilgili bazı önemli bilgiler paylaşıldı. Yeni abonelik planının aylık 7,99 dolar fiyat etiketine sahip olacağı belirtildi. Bu fiyat, şu andaki reklamsız abonelik katmanının aylık ücreti ile aynı.

Reklamlı abonelik planının 8 Aralık tarihinde kullanıma sunulması bekleniyor. Söz konusu dijital yayın hizmetinin reklamsız abonelik planındaki fiyat artışından Türkiye’nin etkilenip etkilenmeyeceği henüz bilinmiyor.

Türkiye’de şu anda platformun aylık abonelik ücreti 34,99 TL, yıllık abonelik fiyatı ise 349,90 TL seviyesinde. Reklamlı abonelik planının Türkiye’ye gelip gelmeyeceği de henüz açıklanmadı.

Disney Plus’ın yanı sıra Hulu isimli dijital yayın platformuna da zam geleceği belirtildi. Platformun reklamlı aylık abonelik ücreti 6,99 dolardan 7,99 dolara, yıllık abonelik ücreti ise 79,99 dolar çıkacak. Reklamsız aylık abonelik fiyatı ise 14,99 dolar olacak.

Exit mobile version