En İyi Discord Müzik Botları

En iyi Discord müzik botları neler? İşte Popüler sohbet uygulamasında müzik dinleyebilmenizi sağlayan en başarılı botların listesi!

Discord müzik botları, dünyada çok fazla sayıda kullanıcının tercih ettiği sohbet uygulaması üzerinden diğer kişiler ile iletişim kurulurken aynı zamanda müzik dinlenebilmesini sağlar. Aşağıda yer alan listede bu konuda en başarılı botlar bulunmaktadır.

Discord Müzik Botları Neler?

Discord Müzik Botları-1

1. Hydra

Kolay kullanıma sahip olan Hydra, Discord sunucunuzda müzik çalmak için kullanabileceğiniz başarılı bir bottur. Hizmete erişebilmek için “.” işaretini kullanmanız gerekir fakat bu işareti isterseniz değişebilirsiniz. Değiştirme işlemi için sunucuda yönetici konumunda olmanız gerekmektedir.

Hizmette oylama özelliği de mevcuttur. Bu özellik sayesinde sunucuda yer alan üyeler mevcut şarkıyı atlamak için oylayabilir. Tüm özellikleri içerisinde barındıran premium sürüme de sahip olan hizmet, minimum gecikme ile yüksek kaliteli müzik çalar.

2. Jockie Music

Jockie Music, sohbet uygulaması üzerinden kullanabileceğiniz en iyi müzik botlarından biridir. Bu bot sayesinde Spotify, Apple Music, YouTube, Deezer, Tidal, Soundcloud dahil birçok hizmet üzerinden müzik çalabilirsiniz.

“m!play” komutunu kullanarak botu yönetebilirsiniz. Müzik botu komutlarının tamamına hizmetin internet sitesi üzerinden erişebilirsiniz. Hizmetin premium sürümü birçok avantaj sunar.

3. Uzox

Uzox YouTube, SoundCloud, Spotify, Twitch dahil pek çok platformu destekler. Popüler hizmette şarkı sözü özelliği bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde çalmakta olan şarkının sözlerini görüntüleyebilirsiniz. Bunun için ekrandaki şarkı sözleri butonuna basmanız yeterlidir.

4. Zandercraft

Hi-Fi müzik çalma özelliğine sahip olan Zandercraft, yüksek kaliteli müzik dinlemek için harika bir bottur. Birçok özelliği içerisinde barındıran botta şarkı çalma, şarkı arama, sıraya şarkı ekleme, çalma listesi oluşturma gibi çeşitli işlevler bulunmaktadır.

5. BMO

BMO, sohbet uygulaması üzerinden çok kolay bir şekilde müzik çalınabilmesini sağlayan başarılı bit bottur. Çok basit bir kullanıma sahip olan araçta kaliteli müzik çalma işleminin yanı sıra müzik arayabilir ve sıraya farklı bir müzik ekleyebilirsiniz. Hizmet ayrıca müzikleri kaliteli çalmaktadır.

6. Vexera

Popüler müzik botu Vexera, kullanıcıların sohbet uygulamasında sorunsuz ve gecikmesiz müzik dinleyebilmesine imkân tanır. Başarılı bot müzikleri oynatmak için YouTube isimli video paylaşım hizmetini kullanır. Böylece en yeni şarkıları sorunsuz bir şekilde dinleyebilirsiniz.

7. Chip

Spotify, SoundCloud ve Bandcamp’i destekleyen Chip, Discord üzerinden kullanabileceğiz bir diğer bottur. Botta “ch!help” ifadesinin yanına çeşitli komutlar ekleyerek şarkıyı duraklatma, devam ettirme, atlama gibi işlemler yapabilirsiniz.

8. Fredboat

Fredbot, başarılı bir müzik botudur. Botta YouTube, Soudncloud, Bandcamp ve Twitch desteği mevcuttur. Pek çok kullanışlı özelliği içerisinde barındıran bot, minimum kalite kaybı ile müzik çalar. Bu, popüler program üzerinden yüksek kaliteli müzikler dinleyebileceğiniz anlamına gelir.

9. ChillBot

ChillBot, Lo-Fi müzikleri seven kullanıcılar için en iyi seçeneklerden bir tanesidir. Bu bot, Lo-Fi ve Chill-Out müzikleri çalan bir radyo istasyonudur. Bu nedenle istediğiniz çalma listelerini çalamazsınız. Basit komutlar sayesinde botu kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

10. MEE6

Discord için mükemmel bir müzik botu olan MEE6, ücretsiz ve premium olmak üzere iki farklı sürüme sahiptir. Premium sürümde bazı avantajlar bulunmaktadır. Botta 7/24 şarkı çalma, şarkı arama ve favori şarkılara oy verme gibi çeşitli işlevler yer almaktadır.

Yukarıdaki listede en iyi 10 Discord müzik botu bulunmaktadır. Bu botlara dair düşüncelerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz. Ayrıca Discord yazı kodları isimli yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version