Discord Mesaj Silme Nasıl Yapılır?

Discord mesaj silme işlemini çok hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İşte mesaj silmek için yapmanız gerekenler!

Discord mesaj silme işleminin nasıl yapıldığını merak edebilirsiniz. Popüler sohbet uygulaması üzerinden yanlış gönderilen mesajı çok hızlı bir şekilde silinebilmesi mümkün. Bunun için yalnızca birkaç adım uygulamanız yeterlidir.

Kullanıcıların çok kolay iletişim kurabilmesini sağlayan Discord’un Android, iOS ve masaüstü versiyonlarının yanı sıra web sürümü de bulunuyor. Bu sayede programı indirmeye gerek kalmadan web tarayıcısı üzerinden arkadaşlarınızla veya ailenizle sohbet edebilirsiniz.

Uygulamada görüntülü ve sesli görüşmenin yanı sıra mesajlaşabilmeniz de mümkün. Discord’u kullanan kullanıcıların bir kısmı, gün içinde diğer kişiler ile iletişim kurmak için genellikle mesajlaşmayı tercih ediyor.

Yanlış yazdığınız mesajları silmek isteyebilirsiniz. Bunun için yalnızca birkaç adım uygulamanız gerekir. Bu adımlara aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu adımlar, istediğiniz mesajı çok hızlı bir şekilde silmenizi sağlar.

Discord Mesaj Silme Adımları Neler?

Discord Mesaj Silme-1

Dünya çapında milyonlarca kullanıcının kullandığı sohbet uygulamasında mesaj silme işlemini saniyeler içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Platform, kullanıcıların istediği mesajı çok kolay bir şekilde silebilmesine imkân tanır.

Mesaj silme işlemi için ilk aşamada Discord isimli popüler sohbet programını açmanız gerekiyor. Sohbet programını açtıktan sonra sol üst kısımda bulunan Discord butonuna tıklayın. Bunu yaptığınız takdirde özel mesajların yer aldığı bir sayfa çıkacak.

Silmek istediğiniz mesaj hangi sohbet pencerede yer alıyorsa o pencerenin üzerine tıklayın. Böylelikle seçtiğiniz sohbet penceresinde yer alan tüm mesajlara erişebilirsiniz. Açılan sohbet penceresinde fare imlecini silmek istediğiniz mesajın üzerine götürün. Bunu yaptığınızda mesajın sağ kısmında çeşitli seçeneklerin çıktığını göreceksiniz.

Çıkan seçenekler içinden üç nokta simgesine tıklamanız gerekiyor. Bunun ardından bir pencere açılacak. Açılan pencerede çeşitli seçenekler bulunacak. Seçeneklerin arasından “Mesajı sil” seçeneğine tıklayın ve ardından “Sil” butonuna basın. Bunu yaptığınızda mesaj silinecektir.

Popüler sohbet programının mobil sürümünde de mesaj silme işlemini yapabilirsiniz. Bunun için ilk önce akıllı telefonunuzda bulunan Discord uygulamasını açın. Daha sonra sohbet penceresini açın. Silmek istediğiniz mesajın üzerine basılı tutun. “Mesajı sil” seçeneğini seçin. Bunun ardından “Sil” butonuna dokunun.

Yukarıdaki adımlar sayesinde sohbet uygulamasında mesaj silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca en iyi Discord müzik botları yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version