Discord Çekiliş Botu Önerileri

Discord çekiliş botu arayışında olanlar, sizin için hazırladığımız bu listeye göz atın ve en iyi botları keşfedip çekiliş düzenleyin!

Discord çekiliş botu kullanmak, sunucunuzun diğer sunuculara kıyasla daha ön planda olmasına yardımcı olabilir ancak piyasada şu anda çekiliş düzenlemenize yardımcı olmak üzere geliştirilen çok sayıda bot olması nedeniyle hangisini kullanacağınız konusunda soru işaretleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu listede yer alan botlar ise hızlıca bir tercih yapmanızı sağlayabilir. Listedekiler sadece en iyilerini içerdiği için seçim aşamasında yaşadığınız bu zorluktan kurtulabilirsiniz.

Discord Çekiliş Botu Tavsiyeleri

Discord’da çekiliş düzenlemek için kullanabileceğiniz botlar bu şekildedir. Her biri, kullanıcılara kolaylık vadediyor. Yukarıdaki botlar sayesinde çekilişleri mümkün olduğunca kısa süre içinde gerçekleştirebilir ve kazananlara ödüllerinizi dağıtmaya başlayabilirsiniz.

Discord Çekiliş Botu Tavsiyeleri

Giveaway (Zweq)

Basit bir şekilde çekiliş yapmak için Türkçe çekiliş botu arıyorsanız Zweq’in Giveaway isimli Discord botunu kullanabilirsiniz. Bot tamamen Türkçe olarak geliştirilmiştir. !yardım komutunu kullanarak bot komutlarına ulaşabilirsiniz.

Çekiliş başlatmak için /çekiliş komutunu, çekilişi bitirmek için /bitir komutunu kullanabilirsiniz. /yenile komutuyla da bitmiş bir çekilişi yenileyebilirsiniz.

Asena (Asena Team)

Hızlı ve kolay bir şekilde çekiliş düzenlemek için kullanabileceğiniz bir diğer bot da Asena’dır. Bot büyük bir çoğunlukla Türk sunucularında kullanıldığından geliştiriciler de botun varsayılan dilini Türkçe olarak ayarlamıştır.

Hem anket hem çekiliş düzenlemeyi sağlayan Asena ile süreli anket veya çekiliş düzenlerken kullanabileceğiniz çeşitli zaman birimleri sunar. Bunlar s (saniye), m (dakika), h (saat), d (gün) olarak dörde ayrılır. Örneğin 2d2h1m şeklinde kullanıldığında bu 2 gün, 2 saat, 1 dakika anlamına gelir.

Çekiliş başlatmak için /create komutunu kullanabilirsiniz. Parametreler şu şekildedir:

Discord’da Çekiliş Yapmanın Faydaları Neler?

Discord’da çekiliş yapmanın özellikle topluluğunu daha da büyütmek isteyenlere sunacağı çok fazla avantaj vardır. Bunlar kısaca şu şekilde sıralanabilir:

Exit mobile version