Dış Mekanı Eğlence Merkezine Dönüştürün

Yaz ayıyla birlikte insanlar dışarıya taştı. İşte dış mekanı eğlenceye dönüştüreceğiniz ve ihtiyacınız olan fikirler.

Friends at picnic on a sunny afternoon

Artık hayat dışarıya taştı ve yazlık bahçeleri, teraslar, balkonlar, havuz kenarları, parklar, piknik alanları eğlence dolu. Genel itibarıyla dış mekanlar hiç olmadığı kadar revaçta, peki bu ‘geniş’ imkanlara, bu geniş alanlara ne kadar hazırsınız? İşte ihtiyacınız olan dış mekanı eğlenceye dönüştürme fikirleri…

İşte Dış Mekanı Eğlence Alanına Dönüştürecek Fikirler

Ultimate Ears BOOM 3

Son derece kolay taşınabilen Ultimate Ears BOOM 3 wireless hoparlör, dış mekan keyfi için hazır. Her notayı net bir şekilde duyabilmeniz için titizlikle dengelenmiş etkileyici 360° ses çıkışı ve derin baslarıyla öne çıkan bu ultra minik ama yetenekli modelde partiyi dilediğiniz yere taşıyabilmeniz de mümkün.

BOOM 3, aynı zamanda suya, toza ve darbelere dayanıklı tasarıma sahip. Yani yaz mevsiminin olmazsa olmaz çarpmaları, havuza fırlamaları, hatta sıcağıyla başa çıkabilir. Ek olarak suda yüzebildiği bile söyleniyor.

Yüksek performanslı parlak kumaşıyla şık bir görünüm sunan modelde son bir detay olarak 15 saat gibi etkileyici bir pil ömrü söz konusu.

Kindle PaperWhite

Dış mekanda kitap okumak gibisi yok! Amazon.com’un e-okuyucu pazarında çığır açan cihazı PaperWhite’ın en önemli özelliği sahip olduğu ışıklandırma patentli teknoloji ve sadece bu cihazda var. Diğer ışıklandırmalı e-kitap okuyucular, tablet ve telefonlar gibi arkadan ışık verirken, PaperWhite da durum böyle değil. Bu yüzden normal bir kağıttan farkı yok ve kesinlikle gözü yormuyor. 6 inçlik cihaz sadece 206 gram ağırlığa sahip ve 1100 kitap barındırabiliyor, üstelik pili de 8 haftaya kadar dayanıyor. Yaz mevsimi için ideal seçim; oku okuyabildiğini!

JBL Go 3 Bluetooth Hoparlör

JBL Go 3, farklı ve sportif bir tasarım ile geliyor. Üzerine eklenen halkası sayesinde hoparlörünüzü çantanıza kolaylıkla tutturabilirsiniz. İncelikle düşünülmüş gerçekten.

Bir önceki modele göre daha yüksek ses seviyesine sahip olan JBL Go 3, aynı zamanda su ve toza karşı da dayanıklı. Kullanıcılarına duşta, denizde, havuzda ve yoğun toz bulunan yerlerde rahatlıkla kullanım imkanı tanıyor. Toz mu, nasıl yani diyebilirsiniz; ülkemizde olmasa da özellikle Orta Doğu ülkelerinde toz, başlı başına bir sorun ve birçok cihaz da buna önlem olarak farklı izolasyon seviyelerinde sunuluyor.

Renk seçenekleri arasında siyah, beyaz, yeşil gibi düz renkler bulunurken kamuflaj, mavi pembe gibi karma renkler de var.

Sony XB23 Bluetooth Hoparlör

Taşınabilir hoparlörlerin ebatları büyüdükçe ses çıkış gücü, kalitesi ve fiyatı artıyor. Sony XB23 diğer bahsettiğimiz taşınabilir Bluetooth hoparlörlerden daha farklı bir tasarım olarak silindir şeklinde karşımıza çıkıyor. 30W ses çıkış gücüne sahip olan Sony XB23 hoparlöründe derin basları ile ön planda.
10 – 12 saat arası kesintisiz kullanım imkânı sağlıyor. NFC özelliği ile daha kolay bir bağlantı olanağı bulunduruyor. Sony XB23 aynı zamanda hoparlör dışında powerbank olarak kullanıp telefonlarınızı şarj etme imkanı ile sıklıkla tercih edilen taşınabilir bluetooth hoparlörler arasında kendine yer buluyor.

Apple iPad Air

Tablet tatilde olmazsa olmazımız. Mobil oyun ve eğlence için ‘her an hazır’ bir iPad Air ise bu kategorideki tercihiniz olmaya aday. iPad Air, küçük ve hafif tasarımı sayesinde her an yanınızda. Ek olarak Netflix’in beklediğiniz dizileri de geliyor. Bazen ‘pek istemeseniz de’ çeşitli e-postalarla karşılaşabilir, sürpriz Zoom toplantılarına katılmanız gerekebilir, bu cihaz sürpriz konular için ideal. Ayrıca uzun şarj dayanıklılığı sayesinde dış mekan belirsizliklerine karşı da hazır. Kim bilir belki de günün çok ilerleyen saatlerine kadar dışarıda kalacaksınız, iPad Air uzun pil ömrü ile buna tam olarak hazırlıklı.

Lenovo Tab P11

Lenovo Tab P11 ile saatler süren eğlence daha yüksek görüntü kalitesi ile elinizin altında olacak. İsteğe bağlı klavye paketi ve Lenovo Precision Pen 2 gibi kişiye özel verimlilik aksesuarlarıyla uyumlu bu tablet, aynı zamanda küçük çocuklarınızın eğlenerek öğrenmesi için Kids Space from Google 4 hizmeti sunuyor. Ürün ayrıca, Netflix programlarının HD kalitesinde gösterimi onaylanmış, az sayıda tabletten biri.

ASUS ZenBeam Latte L1

Büyük bir kahve bardağını andıran ASUS ZenBeam Latte L1, iOS ve Android cihazlara kablosuz olarak bağlanıp pratik şekilde kablosuz projeksiyon imkanı sunarken HDMI ve USB Type-A portları üzerinden de kullanılabiliyor. 1 metre mesafeden 40 inç, 3.2 metreden 120 inç maksimum görüntü yansıtabilen model, tek dokunuşla 10W ses gücüne sahip güçlü bir Bluetooth hoparlör görevi de görüyor. Uzun şarj dayanıklılığına sahip olan ZenBeam Latte kolay taşınabilen çok yönlü yapısıyla muazzam.

Tchibo Retro-Mini Oyun Konsolu

Çocuklar için geliştirilen retro oyun konsolu, arcade’den yarışa 158 farklı oyunu barındırıyor. Dış mekanda minikler için son derece ideal olan cep boyutundaki sevimli konsol, 1.8 inçlik renkli ekran ve 3 adet kalem pili ile 6 saate kadar oyun imkanı sağlıyor. Büyükler de eğlencesine kapılabilir!

LG PH30N

Bağlantı kolaylığı ile ön plana çıkan LG PH30N’e sadece bir USB bellek depolama aygıtı takarak kolayca film izlenebiliyor, fotoğraf görüntülenebiliyor ya da müzik dinlenebiliyor. Bluetooth ses aktarma ve kablosuz akıllı telefon yansıtma özelliğine de sahip olan LGPH30N, cep telefonu ya da tabletlerdeki içerikleri 100 inçlik dev ekranda izleyebilmenin önünü açıyor.

100 -120 inçlik inçlik bir ekranda seyir keyfi, sahip olduğu güçlü lazer kaynağı sayesinde daha canlı görüntüler sunuyor. Toplam 30.000 saate kadar kullanım ömrü olan projektörde günde 8 saat video izlenmesi durumunda dahi LED ışık kaynağı 10 yıl boyunca sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

Bowers & Wilkins T7 Wireless

İngiliz ses teknolojileri markasının wireless hoparlörü, sesteki tüm ayrıntıları duyabileceğiniz kristal netliğinde duyum vadediyor. İkiz 50 mm bas üniteleri ile gelen T7’de küçük bir aygıt ile elde edebileceğiniz en yüksek ve en çarpıcı ses kalitesine merhaba diyorsunuz. Sürücüler, bol miktarda hava akışını mümkün kılan tasarımları sayesinde derinlemesine ve ‘ayrıntılı’ sesler sergiliyor.

Exit mobile version