Destruction Allstars Şubat 2021’e ertelendi

Önümüzdeki Kasım ayında PS5’te çıkması planlanan Destruction AllStars nihayet Şubat 2021’de piyasaya sürülecek. Gecikme için özür dilemek için Sony Interactive Entertainment Ürün Geliştirme Direktörü Pete Smith, bu birinci taraf oyunun iki ay boyunca ücretsiz olarak sunulacağını duyurdu.

Playstation 5 lansman dizisi inceliyor. Sony, yeni nesil konsolun piyasaya sürülmesinden birkaç hafta önce duyurduğu gibi, eski PS5 lansman oyunu Destruction Allstars ertelenecek. Başlangıçta, aksiyon yarış oyununun 19 Kasım’da PS5’e paralel olarak ortaya çıkması gerekiyordu.

Cyberpunk 2077 oyununu bekleyenlere kötü haber! Yine ertelendi…

Destruction Allstars: Şubat 2021’de PS-Plus’ta ücretsiz olacak

Destruction Allstars’ın piyasaya sürülmesi, Sony’nin ürün geliştirme başkanı Pete Smith’in resmi Playstation blogunda duyurduğu üzere Şubat 2021’e ertelendi. Bunu telafi etmek için, aksiyon yarış oyunu iki ay boyunca Playstation Plus oyunu olarak satışa sunulacak. Smith, “Destruction Allstars, dünyanın her yerinden oyunculara karşı çevrimiçi oynadığınızda en iyi olan çok oyunculu bir oyundur. Destruction Allstars’ın PS5’teki kaotik oyunundan olabildiğince fazla insanın zevk almasını istiyoruz. Bunu başarmak için oyun Şubat ayında Playstation Plus olarak piyasaya sürülecek. Önceden verilmiş olan ön siparişler de iade edilebilir.” dedi.

Daha fazla ayrıntı açıklayacak

Gelecek hafta, geliştiriciler yeni bir fragman yayınlamak ve sürüm için bekleme süresini tatlandırmak için Destruction Allstars hakkında daha fazla ayrıntı açıklamak istiyor. Aksiyon yarışları oyununda, araçlara sahip oyuncular birbirleriyle yarışırlar. Rocket League’e benzer topsuz ve ayrıca Destruction Derby’nin önemli bir kısmı. Sony’nin Playstation 5 için birinci parti lansman dizisi artık Demon’s Soul, Spider-Man: Miles Morales ve Sackboy: A Big Adventure’dan oluşuyor.

Exit mobile version