Deniz Keyfi İçin İdeal Teknolojiler

Deniz keyfine keyif katacak yenilikçi teknolojiler siz Newtech okurları için hazırlandı. Gelin birlikte bakalım.

Yaz aylarında herkes tatile gider, deniz keyfini doyasıya yaşarken, bu tatilde keyfinize keyif katacak teknolojiler hakkında size birkaç öneride bulunacağız. Denizin üstünde ya da yakınlarında olduğunuz bir ay daha. Yaz tüm heyecanı ve coşkusuyla devam ediyor. Sıcakların yerini hafif esintilere bırakacağı zaman da yaklaşıyor. Keyif ise daimi, zira deniz meraklıları için Ağustos ayı gerçek bir zirve noktasını temsil eder. Tatil için hafif rüzgarı da içeren plajların, yatlarla gezilecek koylarda eşsiz keşiflerin, deneyimlerinden tadından yenmez. Peki bu güzel dönemde deniz keyfine keyif katacak teknolojiler neler? İşte yat ses sistemlerinden sualtı kamerasına birbirinden teknolojik ‘deniz-dostu’ ürünler…

Fusion MS-RA70 Dijital Medya Alıcısı

Suya dayanıklı Fusion MS-RA70, dijital medya alıcısı olarak melodileriniz için çok fazla güç vadediyor. Kompakt tasarımı ve kolay kullanımı ile dikkat çeken modelde dahili amplifikatör (25 watt RMS/50 pik x 4 kanal), USB ve AUX portları bulunuyor. Basit ama şık bir model, mükemmel ses kalitesine sahip, kurulumu kolay ve ücretsiz bir uzaktan kumanda uygulaması da mevcut. Tek eksisi ise yüksek fiyatı.

Kenwood KMR-M328BT

Kenwood’un KMR-M328BT’sinde tüm favorileriniz (Bluetooth, Spotify ve Pandora), ayrıca Alexa sesli kontrol, SiriusXM tuner, çift telefon eşleştirme, çalma listelerinizi ve ses ayarlarınızı kontrol etmenizi sağlayan bir uygulama mevcut. Dış mekan için özel olarak üretilmiş olan bu ürün, suda ve güneşte daha iyi kullanım için pozitif arkadan aydınlatmalı ekranın yanı sıra özel bir devre kartına sahip. 6 kanallı preamp çıkışları bulunduğunu da belirtelim.

Remigo Dıştan Takmalı Motor

Türkiye’de çok az bilinen bir ürün var sırada, türünün ilk örneği olan Remigo’nun dıştan takmalı motoru. 1000w elektrikli motor, küçük tekneye veya bota uyarlanabiliyor. Çok basit bir şekilde takılıyor ve harekete geçiyorsunuz. Portatif olduğu için küçük bir dolaba sığabiliyor. 12 saatte şarj olabilen motor, Kıyı ve tekne arasında temiz, sessiz ve sorunsuz geçiş de dahil olmak üzere farklı kullanım senaryolarına adapte edilebilir.

Wet Sounds ZERO 6

Bir süredir Wet Sounds’un büyük hayranıyız. Büyüyen ürün serilerini en iyi listelerimizde öne çıkarmaktan bazı harika teknelere monte etmeye kadar – onlarla iyi deneyimler yaşadık ve Nautique G23’e özel bir stereo kurulum da dahil olmak üzere dayanıklılığını ve performansını ilk elden gördük. Zero 6, Wet Sound’un kompakt, geleneksel bir tasarımda bir kule hoparlörün güç kullanımına ve çıkışına sahip bir hoparlör oluşturmak için en son teknolojilerinden bazılarını kullanan en yeni deniz sınıfı hoparlörü. Bu hoparlörü dış mekan kullanımı için bizim için öne çıkaran şey genel olarak, Wet Sounds’un mükemmel kalitede ses üretirken zorlu ortamlar için tasarlanmış hoparlörler geliştirmeye verdiği odaklanma ve bağlılık şüphesiz.

Ultimate Ears BOOM 3

Son derece kolay taşınabilen “suya dayanıklı” Ultimate Ears BOOM 3 wireless hoparlör, deniz keyfi için hazır. Her notayı net bir şekilde duyabilmeniz için titizlikle dengelenmiş etkileyici 360° ses çıkışı ve derin baslarıyla öne çıkan bu ultra minik ama yetenekli modelde partiyi dilediğiniz yere taşıyabilmeniz de mümkün.

BOOM 3, aynı zamanda suya, toza ve darbelere dayanıklı tasarıma sahip. Yani yaz mevsiminin olmazsa olmaz çarpmaları, havuza fırlamaları, hatta sıcağıyla başa çıkabilir. Ek olarak suda yüzebildiği bile söyleniyor.
Yüksek performanslı parlak kumaşıyla şık bir görünüm sunan modelde son bir detay olarak 15 saat gibi etkileyici bir pil ömrü söz konusu.

Kindle PaperWhite

Deniz kenarında ya da yatın içinde kitap okumak gibisi yok! Amazon.com’un e-okuyucu pazarında çığır açan cihazı PaperWhite’ın en önemli özelliği sahip olduğu ışıklandırma patentli teknoloji ve sadece bu cihazda var. Diğer ışıklandırmalı e-kitap okuyucular, tablet ve telefonlar gibi arkadan ışık verirken, PaperWhite da durum böyle değil. Bu yüzden normal bir kâğıttan farkı yok ve kesinlikle gözü yormuyor. Yaz mevsimi için ideal seçim; oku okuyabildiğini!

JBL Go 3 Bluetooth Hoparlör

Deniz kenarında günün her saati için ideal JBL Go 3, farklı ve sportif bir tasarım ile geliyor. Üzerine eklenen halkası sayesinde hoparlörünüzü çantanıza kolaylıkla tutturabilirsiniz. İncelikle düşünülmüş gerçekten.

Yüksek ses seviyesine sahip olan JBL Go 3, aynı zamanda su ve toza karşı da dayanıklı. Kullanıcılarına duşta, denizde, havuzda ve yoğun toz bulunan yerlerde rahatlıkla kullanım imkanı tanıyor.

Renk seçenekleri arasında siyah, beyaz, yeşil gibi düz renkler bulunurken kamuflaj, mavi pembe gibi karma renkler de var.

Tchibo Retro-Mini Oyun Konsolu

Çocuklar için geliştirilen retro oyun konsolu, arcade’den yarışa 158 farklı oyunu barındırıyor. Plajda minikler için son derece ideal olan cep boyutundaki sevimli konsol, 1.8 inçlik renkli ekran ve 3 adet kalem pili ile 6 saate kadar oyun imkanı sağlıyor. Büyükler de eğlencesine kapılabilir!

Boss Audio MGR350B

Deniz sınıfı bu stereo aygıt, akıllı telefon şarj etme seçeneği ve hepsinden önemlisi 3 yıl garantisi ile birlikte müziğin keyfini çıkarmanız için birçok yol sunuyor. Fusion’dakine yakın 20 watt amplifikatör ile geliyor. Kompakt tasarımı standart bir gösterge açıklığına sığarken makul fiyatı cebinize mükemmel bir şekilde uyum sağlar.

Teeggi T10 Mini

Drone uçurmayı başarmak istiyorsanız, egzersiz yapmanız gerekir. “Bu yola baş koydum.” diyorsanız, ilk adımı atarken hem ufak hem de bütçenizi fazla zorlamayacak bir ürün tercih etmeniz yararlı olacaktır. Teeggi T10 Mini, başlangıç için oldukça idealdir ve 4 pervaneli uçan cihazlardaki hareket mekanizmalarını kavramanıza, onları kontrol etmeyi öğrenmenize yardımcı olacaktır. Ufak bir yapısı vardır ve montunuzun cebinde bile taşıyabilirsiniz.

Oldukça ufak bir yapısı var fakat kapsamlı özellikler barındırıyor. Kendini havada sabit tutabilen bu ürün, çapı 30 metre olan bir mekânın içinde birinci şahıs görünümünde yani FPV kullanım olanağı sağlıyor.

GoXtreme Manta 4k

Konu aksiyon kamerası olduğunda, suya dayanıklı dış yüzeyi ve WiFi bağlantısı ile gelen GoXtreme, 64 GB boyutuna kadar hafıza kartı desteği veriyor. Uygun bir fiyat ile kullanıcıların karşısına çıkan GoXtreme Manta 4K, standartların çok fazla çıkmamakla birlikte iyi özelliklere sahip. Montaj konusunda gayet başarılı iş çıkartan aksiyon kamerası, cep telefonlarına WiFi yardımıyla doğrudan bağlanıyor.

“Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli görüntü olsun” diyorsanız, GoXtreme Manta 4K almak için yeterli sebebiniz var demektir. Daha fazla beklemenize gerek yok!

Go Travel Su Geçirmez Telefon Kılıfı 764

Cep telefonları ve akıllı telefonlar ile kullanılmak üzere tasarlanan, bu %100 su geçirmez kılıf varken arama yapabilirsiniz. Su hasarı riski olmadan mesaj göndermeyi ve erişim uygulamaları almanızı sağlar.

Exit mobile version