Deco BE85 Mesh Sistemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

TP-Link, Türkiye'de Wi-Fi 7 teknolojisine sahip olan ilk Deco modelini piyasaya sürdü. Deco BE85 adını taşıyan bu ürün, kullanıcılara benzeri görülmemiş kablosuz hızlar sunuyor, tam 22 Gbps (22000 Mbps) ile hızlı ve güçlü bir internet deneyimi sağlıyor. Ancak, bu ürün online mağazalarda sınırlı sayıda bulunmaktadır, bu nedenle ilgilenenlerin acele etmeleri gerekebilir. Wi-Fi 7 teknolojisi ile Deco BE85, evdeki internet bağlantısını daha hızlı ve güvenilir hale getirerek kullanıcıların çevrimiçi deneyimini en üst düzeye çıkarıyor.

Ağ pazarının önde gelen ismi TP-Link®, Türkiye pazarına Wi-Fi 7 teknolojili ilk mesh WiFi modelini sunarak dikkatleri üzerine çekti. Bu son derece özel ürün olan Deco BE85, Wi-Fi 7 teknolojisinin kablosuz bağlantı hızındaki çarpıcı artışı, mesh teknolojisi ile birleştirerek, kullanıcıları olağanüstü bir ağ deneyimiyle tanıştırıyor. Ürün, online mağazalarda şimdiden yerini almış durumda.

Deco BE85 Mesh Sisteminin Özellikleri

Deco BE85, 22 Gbps gibi inanılmaz yüksek kablosuz hız, 320 Mhz’e kadar bant genişliği, 4K-QAM teknolojisi, yapay zeka destekli mesh teknolojisi gibi en son teknolojilerle donatılmıştır. Bu özellikler sayesinde ev içinde sorunsuz bir dolaşım sağlar ve çoklu bağlantıları destekler. Ayrıca, kablolu bağlantılarda da yüksek hızlar sunar. Üzerinde iki adet 10 Gbit (biri RJ45/SFP+), iki adet de 2.5 Gigabit Ethernet girişi bulunur, bu da fiber ve DSL bağlantıları için esnek bir çözüm sunar. Ayrıca, WiFi 7’nin getirdiği MLO teknolojisi sayesinde her bir birime aynı anda kablolu ve kablosuz taşıyıcı bağlanabilir ve birleşik ana taşıyıcı akış hızı artar.

WiFi 7 destekli Deco, üç bantlı kablosuz bağlantı sunar ve aynı ağa 200’e kadar cihaz kablosuz olarak bağlanabilir, bu da tüm cihazların yüksek performansta sorunsuzca çalışmasını sağlar. Bu ürün, WiFi 6E teknolojisine kıyasla kablosuz hızları yüzde 200 daha yükseltir, böylece eşi benzeri olmayan bir kablosuz bağlantı deneyimi sunar. Aynı zamanda, mükemmel bir Mesh WiFi cihazı oluşturmak için özel olarak tasarlanmıştır.

Deco BE85’in bu etkileyici hızları tüm yönlere iletebilmek için 8 yüksek kazançlı anten, her zaman üstün performans sunmak için dört çekirdekli işlemci, daha güçlü bir kapsama alanı sağlamak için 12 yüksek güçte FEM (Front-End Module), yük altında en iyi termal performansı sağlamak üzere ise iki dahili soğutma fanı ile donatılmıştır. Bu sayede her açıdan güçlü bir cihaz ortaya çıkarılmıştır. Deco BE85, Wi-Fi 7 teknolojisinin sınırlarını zorlayarak kullanıcılarına kesintisiz ve yüksek hızlı bir ağ deneyimi sunuyor.

Deco BE85 Mesh Sistemi Çok Hızlı, Çok Güvenli…

Deco BE85, ağ güvenliğini en yüksek seviyeye taşıyan TP-Link HomeShield güvenlik paketi ile birlikte sunuluyor. Bu güvenlik paketi, günümüzün hareketli yaşam tarzını ve mobil cihazları göz önünde bulundurarak tasarlanmıştır ve yalnızca evde değil, cihazlar hareket halindeyken bile kullanıcıları koruyan kapsamlı bir koruma sağlar. Ağ güvenliği, ebeveyn denetimlerinin yanı sıra KidShield ek paketi ile isteyen kullanıcılar için çocuklarının konumunu izleyebilme ve coğrafi sınırlamalar belirleyebilme yeteneği sunar. Bu sayede çocuklar, ev dışında ve hareket halindeyken bile dijital olarak güvende tutulabilirler.

Deco BE85, kolayca kurulabilen, basit bir şekilde yönetilebilen ve hatta sesli komutlarla kontrol edilebilen bir üründür. Üç birimlik paketi, WiFi 7 teknolojisini deneyimlemek isteyen kullanıcılar için sınırlı sayıda sunulmaktadır. Bu, kullanıcıların evlerinde en son kablosuz teknolojiden maksimum verim almasını sağlar ve aynı zamanda güçlü ağ güvenliği ve ebeveyn denetimi ile daha güvende hissetmelerini sağlar. TP-Link, Deco BE85 ile hem hızlı ve güvenli bir internet deneyimi hem de ağ güvenliği konusunda gelişmiş bir koruma sunarak kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Exit mobile version